Buscar
  • De festa en festa

Sandra Garulo se acomiada com a Fallera Major de Benifaió 2018


El saló de plenaris de l'Ajuntament ha acollit l'acte d'acomiadament de la Fallera Major de Benifaió 2018. El món faller en ple, la junta local fallera i regidors, encapçalats per l'alcaldessa Marta Ortiz, han acompanyat a Sandra Garulo Campa en el seu últim acte com a màxima representant fallera. Sandra ha presidit l'acte junt amb les components de la seua Cort d'honor. La Fallera Major 2018 ha donat les gràcies per la distinció rebuda durant tot un any destacant que ha sigut una experiència fallera inoblidable. L'alcaldessa ha destacat la il.lusió de Sandra en cada acte així com la responsabilitat transmesa durant tot un any com a ambaixadora fallera.

Fotos: Ajuntament de Benifaió

#Acomiadament #FalleraMajor #Benifaió

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now