Buscar
  • De festa en festa

Entrevista a Raquel Guillot, Fallera Major 2019 de la Falla Trinitat Alboraia


Tenim el plaer de tindre una entrevista amb la màxima representant de la Falla Trinitat Alboraia per a les Falles 2019, la senyoreta Raquel Guillot Gimenez.

Començem l'entrevista.

Conta'ns com eres. Sóc una persona molt alegre, comprometida, que sempre posa ganes en tot el que fa i que viu les falles com ningú. Tinc la sort de comtar amb una família que me recolça i dos filles maravelloses que més que filles, són amigues. Tot aixó ha sigut gràcies al esforç i treball del meu home, Juan, i el meu. Sense ells no podria ser la persona que sóc.

Estudies o Treballes? Treballe pero tinc un horari molt el.làstic

Des de quant eres fallera? Vaig ser fallera des de que vaig nàixer fins als setze anys i vaig ser fallera altra vegada fa onze anys. Més encara que no era fallera sempre he estat al costat dels fallers ja que els meus pares sempre han sigut fallers.

De la mateixa comissió? De xicoteta vaig ser de la comissió de Valle de Laguar - Padre Ferris fins que canviarem de domicili i me vaig fer fallera de Trinitat Alboraia.

Què significa per a tu ser Fallera Major? Per a mi ser Fallera Major de la meua falla és un orgull i una il.lusió que es va fer realitat i aquest any es un sentiment que a soles conéixes quan estas lligat al teu casal d'una manera molt especial.

Conta'ns com son els teus representants. Els meus representants, són Dioni què és el meu President, el que puc considerar el meu amic, és molt seriós peró em fa riure en molts moments i sempre esta pendent de mi i de Helena.

I Helena..... la meua princessa... se me trencava l'anima de vorela a soles... és una nineta, és molt bona xiqueta, li agrada molt aprendre tot del món faller i es molt carinyosa.

Quins són o és el acte que tens més ganes de que arribe el seu moment? Per què? Actes tinc molts, la presentació, la arreplegà de premis, la plantà i l'entrega de recompenses, les nits de berbena i com no l'Ofrena que aquest any la tornaré a passar com a Fallera Major.

Com és el barri on se situa la comissió? El barri on está la meua comissió es un barri molt actiu, ja que tenim al barri molt centres de treball amb molta activitat. Es per a nosaltres un barri molt privilegat ja que a soles amb creuar el riu ja estem al centre.

Quin és el teu artista? El meu artista és Daniel Veré. Un artista jove pero molt experimentat.

Quin és el teu indumentarista? Te vaig a nomenar les tres indumentaristes que han fet tots els meus tratges de fallera. Són Carmen Asins de Les Barraques; Artesanía Elena que és de Paiporta i aquest any mel fa Tressor en Seda.

I perruquer/a? La meua perruquera i maquilladora és Marta Parra per als actes oficials i la resta les meues amigues de la comissió i jo també me maquille.

En el tema dels tratges, eres més dels Segle XVII o del Segle XIX? Jo sóc més del Segle XVIII. Més en general m'agrada tota la indumentària valenciana.

I en el pentinat, eres més d'un monyo o de tres? Pense que cada indumentària té el seu pentinat, però hi ha que reconèixer que amb un monyo és prou més comode.

Banda de FM si o no? I per a la comissió? A mi m'agrada que la FM vaja amb banda, pense qué realment no te pots sentir FM fins que no te la tens posada.

I per a la comissió considere que realment no fa falta ja que vas darrere de l'estandart.

Les xàrcies socials són importants per a les Falles? Les xàrcies socials són molt importants ja qué és una manera de fer conèixer a la resta del món la nostra cultura, les nostres tradicions i el nostre sentir.

Animaries a altres xiques de la falla a que sigen Fallera Major? Si clar que anime, és una experiencia qué a soles pots viure si eres FM, sempre va bé acompanyada per el teu quadre d'honor, el teu presi, la teua FMI, i el presi Inf, és converteixen en part de la teua família, conéixes a totes les FFMM del teu sector i convius amb elles un any ple de bons records, rialles i molts plors.

Ara unes preguntes ràpides

Un animal: Tauro

Un color: Lila

Una pel.lícula: Leyendas de Pasión

Un grup o cantant: Led Zeppelin /Bon Scott

Una serie de TV: Perdidos

Un programa de TV: Documentals de Busseig

Platja o muntanya: Platja

Mascletà o focs d'artifici: Sempre una bona mascletà

Plantà i cremà: La Plantà. Per què és el començament de la festa fallera.

Alguna cosa més que afegir? No

I per últim anima a la gent del barri, i gent que no vos conega, què s'arrime al casal. Jo anime a tots els veïns a què s'acosten les nits de falles a les revetles a disfrutar de l'ambient faller així com a totes les activitats que realitzem al llarg de tot l'any.

Gràcies Raquel per l'entrevista.

*Fotos cedides per Raquel a "De festa en festa 2.0". Queda totalment prohibit la seua reproducció sense preví avís.

#Entrevistesdfef #FallaTrinitatAlboraia #Falles2019 #Falles19dfef

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now