Buscar
  • De festa en festa

Esbossos de les falles de l'Agrupació Poblats al Sud


El diumenge 13 de gener va tindre lloc la presentació dels projectes que, les 12 comissions que composen l'Agrupació de Falles Poblats al Sud, plantaran a les places i carrers al mes de març durant la setmana fallera. A l’acte va a assistir la fallera major de València i la seua cort d’honor.

Davant dels representants 2019, falleres i fallers, i amb l’especial assistència de Marina Civera, fallera major de València i la seua cort d’honor, la presentació d’esbossos de l’agrupació, celebrada al casal de la Falla Falla Glòria – Felicitat – Tremolar, va mostrar conjuntament els monuments grans i infantils, que són els elements més representatius d’aquesta festa, al voltant del qual naixen i giren tota la resta d’activitats i d’actes que completen els nostres dies grans.

Els representants de les distintes comissions, Falla Glòria – Felicitat – Tremolar, Falla Plaça Verge de Lepanto, Falla Plaça de la Sequiota – El Palmar, Falla Mossén Josep Cuenca – Pinedo, Falla Plaça del Riu Segura – Forn d’Alcedo, Falla Maria Ros – Manuel Iranzo, Falla Tres Camins – Pinedo, Falla Hellín – Pere de Lluna, Falla Grup de Peixcadors – El Perellonet, Falla Embarcadero – Historiador Betí – El Saler, Falla Sirena – Delfines i Falla Jesús Morante Borrás – Camí Caminot, varen presentar els esbossos a la fallera major de València, amb la que varen intercanviar unes paraules.

Es va fer menció especial per a Marta Alacreu, component de la cort de la fallera major de València i fallera de la comissió Plaça Verge de Lepanto de Castellar, donant-li una càlida benvinguda per part de tota l’agrupació, així com, de tots els presents a l’acte.

ESBOSSOS

FALLA GLÒRIA - FELICITAT - TREMOLAR (L'OLIVERAL)

Canvi d'artistes en una comissió que enguany tira la casa per la finestra celebrant el 50 aniversari de la seua comissió infantil. Una falla gran amb tèmatica viatgera i una divertida falla infantil dedicada als nostres iaios.

(Fes clic en les fotos)

FALLA PLAÇA VERGE DE LEPANTO DE CASTELLAR

Nous artistes també enguany per a la comissió de Castellar. Fitxatge de luxe per a la comissió infantil, amb la que de segur disfrutarem admirant cada detall, i la falla gran d'un artista compartit amb la falla veïna, que en este cas farà un recorregut per les diferents civilitzacions.

(Fes clic en les fotos)

FALLA PLAÇA DE LA SEQUIOTA - EL PALMAR

I també al Palmar vorem treballs per primera vegada d'este artista, que de segur s'ha acoplat a la perfecció a esta comissió. La falla gran farà un recorregut per les pecularitats de la vida al Palmar, i la infantil ens parlarà de l'agricultura.

(fes clic en les fotos)

FALLA MOSSÉN JOSEP CUENCA - PINEDO

A Pinedo si serà el mateix artista de l'any passat l'encarregat de plantar els seus dos monuments, un artista que ja és com de casa. Enguany, una falla gran relacionada amb la sanitat, i una divertida falla infantil amb coneguts personatges que ens contaran una bonica història.

(fes clic en les fotos)

FALLA PLAÇA DEL RIU SEGURA - FORN D'ALCEDO

Tercera falla de Pedro Espadero que desvetlem hui al nostre sector, un debut per tot lo alt en tres comissions diferents. En este cas, la falla tindrà com a protagonista el Quixot, mentre la infantil fa un homenatge als 10 anys que compleix el Bioparc.

(fes clic en les fotos)

FALLA MARIA ROS - MANUEL IRANZO

Després dels bons premis de l'any passat, tornem a vore a estos artistes en esta comissió. La falla gran ens farà un recorregut per coneguts musicals, mentre que a la infantil seran personatges fantàstics els qui faran les delícies dels menuts.

(fes clic en les fotos)

FALLA TRES CAMINS - PINEDO

Ja consolidats en la línia innovadora, tornem a vore obres d'estos dos reconeguts artistes al barri de Tres Camins. Projectes interessants els que ens ofereixen i que sens dubte seran visita obligada per la seua peculiaritat.

(Fes clic en les fotos)

FALLA HELLÍN - PERE DE LLUNA

Un nou nom firma enguany els monuments d'Hellín, però avalat pel taller de confiança que tants anys lis ha plantat els seus monuments. A la falla gran s'estrenarà amb detallada falla temàtica oriental, mentre la infantil farà un complet recorregut per la selva.

(fes clic en les fotos)

FALLA GRUP DE PEIXCADORS - EL PERELLONET

Continuem amb l'artista amb el que han trobat una estètica moderna i colorida. La falla gran farà una divertida crítica a l'odiat radar de la carretera del Perellonet, mentre que la infantil serà una composició repleta de personantges infantils.

(fes clic en les fotos)

FALLA EMBARCADERO - HISTORIADOR BETI - EL SALER

Nou artista també per a la falla del Saler. De reconeguda trajectòria, arriba per a plantar-los una falla gran que parlarà sobre diferents tipus d'amor, mentre la falleta infantil recrearà una presentació fallera però al fons de la mar. (fes clic en les fotos)

FALLA SIRENA - DELFINES

Grans resultats en les falles 2018 fan que artista i comissió arriben al 2019 de nou agafats de la mà. Enguany, vorem una falla molt felina amb molt bon aspecte, i la infantil agradarà a tots aquells amants de la festa de Halloween.

(fes clic en les fotos)

Totes les imatges publicades en esta notícia són cedides per l'Agrupació.

#FallaGlòriaFelicitatTremolar #FallaPlaçaVergedeLepantodeCastellar #FallaPlaçadelaSequiotaElPalmar #FallaMossénJosepCuencaPinedo #FallaPlaçadelRiuSeguraForndAlcedo #FallaMariaRosManuelIranzo #FallaTresCaminsPinedo #FallaHellínPeredeLluna #FallaGrupdePeixcadorsElPerellonet #FallaEmbarcaderoHistoriadorBetíElSaler #FallaSirenaDelfines #ArtistesFallers #Esbossos #Falles2019 #Falles19dfef #AgrupacióFallesPoblatsalSud

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now