Buscar
  • De festa en festa

Tornen els Premis Tizona a la Falla José Maestre.


Aquest dissabte tornen els nostres premis Tizona en la seua tercera edició. Un any més entregarem el premi creat per la nostra comissió, que serveix per a reconéixer la labor de totes aquelles persones o entitats que sempre han treballat a l'ombra dels grans protagonistes de la nostra festa, aportant el seu treball callat i silenciós que ha permés brillar a qui han donat suport. I comptem amb una presentadora de luxe, la periodista, actriu Jordanera i Fallera Major Infantil de València 2006, Nuria Llopis Serà l'encarregada de conduir l'acte que començarà amb la rebuda en el nostre Casal dels representants de les Falles de la Agrupació Falles Olivereta.

L'acte serà aquest dissabte 19 de Gener a les 18.00h en el nostre Casal, us esperem!


#PremisTizona #FallaJoséMaestre

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now