Buscar
  • De festa en festa

La Falla Antiga Senda Senent - Alameda i la Gaiata 4 L'Armelar celebren el seu agermanament.

  • El Palau de la Festa de Castelló va acollir l´ acte de presentació de la Gaiata per a les festes de la Magdalena del 2019.

  • "L'interés i la curiositat per conéixer les tradicions de la nostra veïna Castelló són la raó per la qual decidim agermanar-nos", explica la presidenta de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda.


La Gaiata 4 L'Armelar i la Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" van celebrar el seu agermanament en el solemne acte de presentació oficial de la Gaiata per a les festes de la Magdalena 2019. L'acte, que es va celebrar el passat 19 de gener al Palau de la Festa de Castelló, va ser el moment per a celebrar l'agermanament entre les dues comissions. Una representació de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda, encapçalada per les Falleres Majors, Vivi Sotelo i Teresa Zurano, es va desplaçar a la capital de la Plana per a acompanyar a la Gaiata en la seua presentació.

"L'interés i la curiositat per conéixer les tradicions de la nostra veïna Castelló són la raó per la qual decidim agermanar-nos", explica Begoña Gómez -Cencillo, presidenta de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda. "La Gaiata L'Armelar i la Falla El Palau tenen unes característiques molt afins: el treball i l'esforç dels seus integrants per defensar la seua demarcació", afig.

"Una riquesa cultural que abasta un ampli ventall d'activitats des del pregó, la romeria de les canyes, el protagonisme del Rei En Jaume, Na Violant d'Hongria i les Dames i Cavallers de la conquesta, l'ofrena, el teatre, el volteig de campanes, els mercats gastronòmics i vinícoles o les mostres de folklore", explica la presidenta de la comissió.

Segons Eamón Guiñón, president de la Gaiata 4 L'Armelar, el moment més especial és l'eixida de les gaiates del magatzem i l'arribada a la ciutat: "És un honor portar la gaiata al centre de la ciutat".

La Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" viurà enguany de forma molt especial diferents moments de la festa de la Magdalena de Castelló.


La Gaiata 4 L'Armelar y la Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" celebraron su hermanamiento en el solemne acto de la presentación oficial de la Gaiata para las fiestas de l Magdalena del 2019. El acto, que se celebró el pasado 19 de enero en el Palau de la Festa de Castelló, fue el momento para celebrar el hermanamiento entre las dos comisiones. Una representación de la Falla Antigua Senda Senent-Alameda, encabezada por las Falleras Mayores, Vivi Sotelo y Teresa Zurano, se desplazó en la capital de la Plana para acompañar a la Gaiata en su presentación.

“El interés y la curiosidad para conocer las tradiciones de nuestra vecina Castelló son la razón por la cual decidimos hermanarnos”, explica Begoña Gómez-Cencillo, presidenta de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda. “La Gaiata L’Armelar y la Falla El Palau tienen unas características muy afines: el trabajo y el esfuerzo de sus integrantes para defender su demarcación”, añade.

“Una riqueza cultural que alcanza un amplio abanico de actividades desde el pregón, la romería de las cañas, el protagonismo del Rey En Jaume, Na Violant de Hungría y las Damas y Caballeros de la conquista, la ofrenda, el teatro, el volteo de campanas, los mercados gastronómicos y vinícolas o las muestras de folclore”, explica la presidenta de la comisión.

Según Ramón Guiñón, presidente de la Gaiata 4 L’Armelar, el momento más especial es la salida de las gayatas del almacén y la llegada a la ciudad: “Es un honor llevar la gayata al centro de la ciudad”.

La Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” vivirá este año de forma muy especial diferentes momentos de la fiesta de la Magdalena de Castelló.

#Agermanament #FallaElPalau #Gaiata4lArmelar #Magdalena2018 #Falles

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now