Buscar
  • De festa en festa

Cinc obres de Teatre en valencià participen en el Concurs de Federació Junta Fallera de Sagunt


Cinc comissions falleres del Camp de Morvedre van participar diumenge passat, 20 de gener, en l’edició del Concurs de Teatre en Valencià que organitza, anualment, la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt i que es va dur a terme a la Casa Municipal de la Cultura de Port de Sagunt. Aquest acte va estar presidit per les Falleres Majors, Paula Marrón i Pérez i Inés Miret i Herrero.

El concurs va transcórrer, com l’any passat, en horari de matí i vesprada, sent dues comissions les que van actuar en la sessió matutina i les altres tres en la vespertina. El grup de teatre de la Falla de Gilet, va ser l’encarregada de començar el certamen amb la posada en escena de l’obra “Per la fam d’heretar” de l’escriptor Josep Peris i Celda, mentre que la comissió del Palleter va escenificar l’obra “Açò, açò,…, açó és massa tu!!!!” creada pel propi grup de teatre de la falla.

Ja a la vesprada, Plaça Rodrigo va posar en escena l’obra, “Vaja quin ajuntament!, escrita per Obdulia Serna. A continuació va ser la falla  Els Vents, que debutava enguany en el concurs, la que va interpretar l’obra escrita per la fallera de la seua comissió, Mónica Murria i Esteban, titulada “L’entrevista”.

Finalment, va ser la falla El Tabalet de Sagunt l’encarregada de posar punt final a aquesta nova edició del concurs de teatre en valencià amb l’obra “Entre Sant Josep i Setmana Santa”, l’autoria de la qual correspon a Inmaculada Martínez i Gil.

Aquestes comissions seran les que lluitaran per aconseguir els premis al millor actor, millor actriu i millor muntatge/escenografia, guardons que no es donaran a conéixer fins al 24 de febrer, data en la qual se celebrarà l’acte de clausura de les activitats culturals i esportives de la Federació Junta Fallera de Sagunt

Cinco obras de Teatro en Valenciano participan en el Concurso de Federación Junta Fallera de Sagunto

Cinco comisiones falleras del Camp de Morvedre participaron el pasado domingo, 20 de enero, en la edición del Concurso de Teatro en Valenciano que organiza, anualmente, la delegación de Cultura de la Federación Junta Fallera de Sagunto y que se llevó a cabo en la Casa Municipal de la Cultura de Puerto de Sagunto. Este acto estuvo presidido por las Falleras Mayores, Paula Marrón Pérez e Inés Miret Herrero.

El concurso transcurrió, como el año pasado, en horario de mañana y tarde, siendo dos comisiones las que actuaron en la sesión matutina y las otras tres en la vespertina. El grupo de teatro de la Falla de Gilet, fue la encargada de comenzar el certamen con la puesta en escena de la obra “Per la fam d’heretar” del escritor Josep Peris Celda, mientras que la comisión de El Palleter escenificó la obra “¡¡¡¡Açò, açò,…, açó es massa tu!!!!” creada por el propio grupo de teatro de la falla.

Ya por la tarde, Plaza Rodrigo puso en escena la obra, “Vaja quin ajuntament!, escrita por Obdulia Serna. A continuación fue la falla  Els Vents, que debutaba este año en el concurso, la que interpretó la obra escrita por la fallera de su comisión, Mónica Murria Esteban, titulada “L’entrevista”. Por último, fue la falla El Tabalet de Sagunto la encargada de poner punto final a esta nueva edición del concurso de teatro en valenciano con la obra “Entre Sant Josep i Setmana Santa”, cuya autoría corresponde a Inmaculada Martínez Gil.

Estas comisiones serán las que lucharán por conseguir los premios al mejor actor, mejor actriz y mejor montaje/escenografía, galardones que no se darán a conocer hasta el 24 de febrero, fecha en la que se celebrará el acto de clausura de las actividades culturales y deportivas de la Federación Junta Fallera de Sagunto

#Teatrevalencià #Sagunt #FallesdeSagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now