Buscar
  • De festa en festa

Julieta Pellicer Villarmín serà la xiqueta del bateig de les Falles del 2019 de GandiaLa xiqueta Julieta Pellicer Villarmín va nàixer el 29 de gener i és filla de Lydia Villarmín i Hèctor Pellicer, fallers de la comissió Parc Alqueria Nova. Julieta serà el centre d’atenció el dia 16 de març quan se celebre el seu bateig davant de tots els fallers de Gandia, amb la presència dels padrins honorífics, el Delegat amb les Falles, José Manuel Prieto i de la Fallera Major de Gandia, Laura Puig. El tradicional bateig faller tindrà lloc el pròxim 16 de març a l’església de Sant Josep.

Els pares de Julieta són fallers molt actius de la comissió Parc Alqueria Nova. Lydia Villarmín ha ostentat nombrosos càrrecs dintre de la seua comissió, fou Reina del Foc l’any 2013, Reina de la Falla l’any 2015 i va pertànyer a la Cort d’Honor de la Fallera Major de Gandia, Raquel Diaz. Lydia Villarmin és dissenyadora gràfica i col·laboradora de nombrosos llibrets fallers. A més fou la guanyadora del Cartell de Falles del 2016.

Hèctor Pellicer és faller des de la fundació de la comissió Parc Alqueria Nova i fou president infantil l’any 2005. A més delegat d’informatiu l’any 2013, delegat de cavalcada els anys 2014 i 2015, i va pertànyer a la Cort d’Honor del 2016.

Els padrins de Julieta són Jèssica Pellicer, a més d’una fallera molt involucrada a la comissió Parc Alqueria Nova, enguany forma part de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Gandia. I el padrí serà Jordi Villarmin, germà de Lydia.

Els pares de Julieta, Héctor i Lydia reberen emocionats la petició de Telmo Gadea. En tractar-se d’una família amb grans vínculs fallers, aquest oferiment fou una sorpresa i una alegria familiar. Julieta gaudirà de les seues primeres festes josefines sent una part fonamental per a les falles.

Recordem que aquest bateig estarà presidit per les Falleres Majors de Gandia, Laura Puig i Júlia Perles. La Fallera Major junt amb la xicoteta Julieta farà la desfilada amb les falles de Gandia fins a arribar a l’Ajuntament on es farà el lliurament dels banderins.

#JulietaPellicer #BateigFaller #Falles2019 #FederacioFallesGandia #FallesdeGandia

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now