Buscar
  • De festa en festa

Sueca presenta la imatge per a les seues Falles 2019


El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca ha acollit este matí l’acte de deliberació del Concurs del Cartell de Falles 2019. La proposta de l’autora Maria Elena Martínez Zaballos ha estat la més votada entre les quinze presentades.

Segons ha explicat la jove, arquitecta, el disseny elegit s’ha inspirat en un moment de preparació per a la festa, d’acord amb el lema escollit “Tot a punt”. “El missatge que vull transmetre fa referència al sentiment, la unitat de la festa i la tradició” ha manifestat l’autora, qui ha explicat que esta era la primera vegada que es presentava al certamen de Sueca. El disseny ha estat elaborat íntegrament amb tècniques digitals.

Vora un 75% dels treballs presentats han estat realitzats per autors de Sueca i el 25% restant ha estat obra d’autors de localitats veïnes com ara Riola, Oliva o Canet de Berenguer, municipi d’origen de l’autora del treball guanyador.

En esta convocatòria també han estat triats com a finalistes del certamen els treballs de dos autores de Sueca, el d’Illa Climent i Idioa Fos, el segon i tercer més votats respectivament.

Els membres del jurat encarregats del veredicte han estat enguany: el regidor de Festes, Salvador Giménez; el regidor de Cultura, Vicent Baldoví; la regidora de l'oposició, Celia Beltrán; el director de l'Escola d'Art Municipal Escultor Beltrán, Manel Baixauli, l’expert en disseny i arts gràfiques, Elies González i Cristian Ribes, en representació del gabinet de comunicació i premsa municipal; a més del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós.

La Fallera Major de Sueca, Zaida Fandos, acompanyada de la màxima representant infantil de la festa, Andrea Galiana, ha estat l'encarregada de cridar per telèfon a l'autora per a comunicar-li la notícia.

#JLFSueca #Falles2019 #FallesSueca #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now