Buscar
  • De festa en festa

El Convent dels Franciscans, segon llibre editat per la Falla Verge de Sales de Sueca


El Convent dels Franciscans” és el segon llibret editat per la Falla Verge de Sales dedicat als edificis monumentals de la barriada de la comissió. La idea que va nàixer del faller Juan Luis Merino suposa la continuïtat del llibre editat en febrer de 2018 dedicat al Molí del Passiego.

El divendres 8 de febrer i en un cau ple de gom a gom, va ser presentat aquest nou llibret, en aquesta ocasió apadrinat per la Reial Associació de la Mare de Deu de Sales. Després d’una breu presentació van prendre la paraula els coautors del mateix: Juan Luis Merino, membre de la comissió i impulsor del projecte; Luis Cortés, doctor en arquitectura; Pepe Pardo, arquitecte; Vicent Ros, vicerector de la acadèmia de la música valenciana i catedràtic numerari de orgue i clavecí del Conservatori Superior de Musica de València; i Toni Carrasquer, bibliotecari de Sueca. Cadascú d’ells va exposar la seua aportació al llibret.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Sueca -Raquel Tamarit-, el regidor de festes -Salvador Giménez-, la diputada de turisme -Pilar Moncho-, a més de diversos membres del consistori municipal. El president i la presidenta de la Reial Associació de la Mare de Deu, Jesús Campillo i Pepita Sorrentino. Les màximes representants de les falles de Sueca –la senyoreta Zaida Fandos i la xiqueta Andrea Galiana-, junt a les components de la Cort d’Honor Major i el president de la Junta Local –Bernardo Garrigós- van fer costat als màxims representants de la comissió: la fallera major Alicia Falcó, la fallera major infantil Helena Mompó, el president infantil Brandon Bou i el president Manuel Micó.

El regidor de festes i el president de la junta local fallera van dirigir unes breus paraules als assistents, lloant el projecte presentat i animant la comissió per a la seua continuïtat. L’acte finalitzà amb unes paraules d’agraïment del President de la Falla Verge de Sales i un vi d’Honor.

#Falles2019 #LlibretFaller #FallaVergedeSales #Sueca #FallesSueca #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now