Buscar
  • De festa en festa

Vuit falles de Sagunt s´uneixen per a presentar els seus llibrets de forma conjunta


Davall el lema "Fem llibret, som cultura" celebraran una gala al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt.

Vuit falles del Camp de Morvedre s’han unit per a donar a conéixer els seus llibrets en un acte conjunt sense precedents. Davall el lema “Fem llibret, som cultura”, les associacions culturals Falla La Palmera, Falla El Mocador, Falla Els Vents, Falla Doctor Palos, Falla La Marina, Falla Plaça Rodrigo, Falla Eduardo Merello i Falla La Vila presentaran els seus llibrets en una gala que tindrà lloc el pròxim 21 de febrer, al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, a les 19.30 hores.

L’objectiu d’aquestes comissions és mostrar i compartir amb la ciutadania el treball desenvolupat en matèria de llibrets durant aquest exercici faller, amb els quals participaran en distints premis i certàmens, com el que convoca la Generalitat Valenciana per a l’ús i promoció del Valencià, el premi al millor llibret de Sagunt o Les Lletres Falleres, entre altres. A més, a través d’aquesta iniciativa tractaran de visibilitzar la seua aposta per la cultura en tot el territori valencià.

Durant els últims anys, l’agenda fallera de febrer s’havia saturat d’actes, atés que en aquest mes es donaven nombroses cites de presentacions de llibrets. Per això, les vuit comissions falleres involucrades en aquest esdeveniment van decidir unir esforços i reduir el nombre d’actes en què el llibret és el protagonista.

L’esdeveniment, que serà conduït per Kalebarraka, s’iniciarà amb una mostra de llibrets en què els assistents hi tindran accés per a mirar-los, tocar-los i consultar-los, després de la qual arrancarà una gala-espectacle plena d’humor.

A aquesta cita amb la cultura es preveu l’assistència del director general de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, Rubén Trenzano; del diputat de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, i de l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, a més de les falleres majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Paula Marró Pérez i Inés Miret Herrero, i diverses personalitats del món de la cultura i les falles.


Bajo el lema "Fem llibret, Som Cultura" celebrarán una gala en el Centro Cultural Mario Monreal de Sagunto.

Ocho fallas de El Camp de Morvedre se han unido para dar a conocer sus llibrets en un acto conjunto sin precedentes. Bajo el lema “Fem Llibret, Som Cultura”, las asociaciones culturales Falla La Palmera, Falla El Mocador, Falla Els Vents, Falla Doctor Palos, Falla La Marina, Falla Plaza Rodrigo, Falla Eduardo Merello y Falla La Vila presentarán sus libros en una gala que tendrá lugar el próximo 21 de febrero, en el Centro Cultural Mario Monreal de Sagunt, a las 19:30 horas.

El objetivo de estas comisiones es mostrar y compartir con la ciudadanía el trabajo desarrollado en materia de llibrets durante este ejercicio fallero, con los que van a participar en distintos premios y certámenes, como el que convoca la Generalitat Valenciana para el uso y promoción del Valencià, el premio al mejor llibret de Sagunt o Les Lletres Falleres, entre otros. Además, a través de esta iniciativa tratarán de visibilizar su apuesta por la cultura en todo el territorio valenciano.

Durante los últimos años, la agenda fallera de febrero se había saturado de actos, dado que en este mes se daban numerosas citas de presentaciones de llibrets. Por ello, las ocho comisiones falleras involucradas en este evento decidieron aunar esfuerzos y reducir el número de actos en los que el llibret es el protagonista.

El evento, que será conducido por Kalebarraka, se iniciará con una muestra de llibrets en la que los asistentes tendrán acceso a los mismos para ojearlos, tocarlos y consultarlos, tras la que arrancará una gala-espectáculo llena de humor.

A esta cita con la cultura se prevé la asistencia del director general de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, Rubén Trenzano; del diputado de Cultura de la Diputación de Valencia, Xavier Rius, y del alcalde de Sagunt, Quico Fernández, además de las Falleras Mayores de Federación Junta Fallera de Sagunt, Paula Marrón Pérez e Inés Miret Herrero, y diversas personalidades del mundo de la cultura y las fallas.

#FallaLaPalmera #FallaElMocador #ACFallaElsVents #FallaDoctorPalos #ACFallaLaMarina #FallaPlaçaRodrigo #FallaEduardoMerello #FallaLaVila #FederacióJuntaFalleraSagunt #Falles2019 #Llibrets #FallesSagunt #Falles19dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now