Buscar
  • De festa en festa

I Gala de la Cultura Falla Taüt de Cullera


L’ A.C Falla Taüt va celebrar ahir la I Edició de la Gala Ü, una gala que té per objecte el reconeiximent de totes aquelles activitats culturals que es desenvolupen a la nostra comissió, com són, el Sainet, Teatre, Per i ús del valencià, llibret...

Una gala on es va presentar el llibret per a les falles 2019, "Plaer de ma vida."

A més s'ha creat el guardó Ü. Un guardó que té com a finalitat reconèixer la implicació i trajectòria de persones o entitats dins del món faller en les seues diferents vessants, ja siguen econòmiques, culturals o festives.

Enguany i per la seua trajectòria dins del món faller, per ser una amant de les falles i de tot allò que envolta la nostra festa, per la seua tasca diária per a fer més gran si cap la millor festa del món, per haver realitzat una tasca de cohesió inmesurable de les comissions del nostre poble, per haver fet possible que les falles de Cullera es coneguen més enllà del nostre municipi, per ser una lluitadora nata per tot allò en el que creu, s’ha decidit otorgar el premi Ü 2019:

A la presidenta de la Junta Local Fallera de Cullera SUSI MELIÀ I PEIRÓ.

L'acte va estar presentat per Óscar Sapiña i Lucia Navarro, i amenitzat per els balls tradicionals de la Colla Pas Plà i recitals de poesia a càrrec de Ramón Marí i David Vid.

#GalaÜ #FallaTaüt #Cullera #GalaCultura

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now