Buscar
  • De festa en festa

La JLF Sueca entrega els Premis dels Sainets 2019


La Falla Plaça de l'Ajuntament guanya el Nelo al millor sainet 2019. El Centre Cultural Bernat i Baldoví fou l’escenari un any més de l’entrega dels premis del concurs de Sainets on s'atorguen els “Socarrats, Latorre, Ortolàs i Nelos”.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, el regidor de cultura, Vicent Baldoví i la Fallera Major, Zaida Fandos. També estaven presents en l'acte la Fallera Major Infantil, Andrea Galiana i ambdós Corts d'Honor. L'acte comença amb unes paraules del regidor de cultura i l'alcadessa de Sueca. I continuà amb el reconeixement de la Junta Local Fallera a la presentadora de l'acte Paloma Gutiérrez, per la seua implicació i dedicació amb les falles de Sueca, per ser la conductora de la quasi totalitat dels actes que duu endavant la Junta.

L’acte continuà amb un video de reconeixement a tots els fallers que treballen per presentar any rere any el seu treball i conseguixen traure un somriure a la gent que acudeix a vore la mostra.

Aquest any han sigut huit les comissions que han participat al concurs de sainets. Les mencions especials a actriu secundària van ser per a Pepa Alarte -de la Falla Plaça de l'Ajuntament- i Ma Cruz López-Egea -de la Falla Verge de Sales-. I el Premi Juan Ortolà a millor actriu secundària va recaure en Estela Albert -de la Falla Xúquer-.

En la categoria masculina, les mencions especials a actor secundari van ser per a Vicent Aranda -de la Falla Plaça Cervantes- i Pascual Ferrando -de la Falla El Portal-. El Premi Juan Ortolà a millor actor secundari fou per a Sergi Estornell -de la Falla Plaça de l'Ajuntament-.

Seguidament es feren entrega del premi al millor director, corresponent les mencions especials a Inma Ortells -de la Falla Verge de Sales- i Enrique Marco -de la Falla El Perelló Tro i Flama-, i alçant-se amb el Premi Enrique Latorre al millor director Pepa Coll -de la Falla Plaça de l'Ajuntament-.

Les mencions especials a actriu principal van ser per a Dori Alapont -de la Falla Plaça de l’Ajuntament- i Inma Ortells -de la Falla Verge de Sales-. I el Nelo a millor actriu principal fou, per segon any consecutiu, per a Pilar Villegas -de la Falla El Perelló Tro i Flama-.

En la categoria masculina, les mencions especials a actor principal van ser per a Carlos Solaz -de la Falla Plaça de l'Ajuntament- i Salvador Furió -de la Falla El Perelló Tro i Flama-. El Nelo a millor actor principal va recaure en Javier Bonillo -de la Falla Verge de Sales-.

En la categoria de millor sainet la Falla El Perelló Tro i Flama conseguí el quart lloc amb “Arruixa que plou”, mentre que el premi Socarrat al tercer millor sainet fou per a la Falla El Portal amb “Fes el favor de morir-te”, i el Socarrat al segon millor sainet fou per a la Falla Verge de Sales amb l’obra “Serapio”.

El Nelo al millor sainet va ser en aquesta XXI edició per a “La Consogra” de la Falla Plaça de l'Ajuntament.

A continuació els mostrem el Sainet guanyador que ha sigut la Falla Plaça de l´Ajuntament.

Video de Sueca TV


#Sainets #Falles2019 #Sueca

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now