Buscar
  • De festa en festa

Les Falles de Gandia coneixien el passat dissabte els premis als millors ninots de cada secció


Les Falles de Gandia coneixien el passat dissabte els premis als millors ninots de cada secció. Centenars de fallers gaudiren d’una entrega de premis històrica a la Casa de la Marquesa gràcies a l’elevat nivell dels ninots presentats.

Premi millor ninot major 4a secció: Falla Serpis Premi millor ninot major 3a secció: Falla Sant Nicolau Mosquit Premi millor ninot major 2a secció: Falla Crist Rei Premi millor ninot major 1a secció: Falla Beniopa Premi millor ninot major especial: Falla Plaça Prado

Premi millor ninot infantil 4a secció: Falla Parc Alqueria Nova Premi millor ninot infantil 3a secció: Falla Sant Nicolau Mosquit Premi millor ninot infantil 2a secció: Falla Plaça El.líptica Premi millor ninot infantil 1a secció: Falla Màrtirs Premi millor ninot Infantil especial: Falla Plaça Prado

#Ninots #FallesGandia #FederacioFallesGandia

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now