Buscar
  • De festa en festa

Les falleres majors de Dénia van inaugurar l´Exposició del Ninot


Amparo Petrie i Neus Suárez, falleres majors de Dénia, acompanyades per les seues corts d'honor, van inaugurar dissabte passat l'Exposició del Ninot 2019, que aquest any es pot visitar a la nova Llotja de Dénia.

La mostra acull els 11 ninots grans i els onze infantils pels que aposten les comissions de la ciutat per salvar del foc, a més de diversos ninots que es van salvar del foc anys enrere i fins i tot un motlle de la creació d'una falla.

L'exposició, que durant el diumenge va ser visitada per 2.028 persones, es pot visitar fins al proper 10 de març de 10:30 a 13:30 i de 17:00 a 21:00 hores

Amparo Petrie y Neus Suárez, falleras mayores de Dénia, acompañadas por sus cortes de honor, inauguraron el pasado sábado la Exposición del Ninot 2019, que este año se puede visitar en la nueva Lonja de Dénia.

Las falleras mayores de Dénia inauguraron la Exposición del Ninot

Amparo Petrie y Neus Suárez, falleras mayores de Dénia, acompañadas por sus cortes de honor, inauguraron el pasado sádado la Exposición del Ninot 2019, que este año se puede visitar en la nueva Lonja de Dénia.

La muestra acoge los once ninots grandes y los once infantiles por los que apuestan las comisiones de la ciudad para salvar del fuego, además de varios muñecos que se salvaron del fuego años atrás e incluso un molde de la creación de una falla.

La exposición, que durante el domingo fue visitada por 2.028 personas, se puede visitar hasta el próximo 10 de marzo de 10:30 a 13:30 y de 17:00 a 21:00 horas.

#ExposicióNinot #Dénia #FallesDénia #Falles2019

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now