Buscar
  • De festa en festa

Juan Salvador Pérez i José Antonio Monsonís aspiren a presidir la Junta Local Fallera de Dénia.Una vegada tancat el termini de presentació de candidatures a presidir la Junta Local Fallera de Dénia, dos són els candidats que aspiren al lloc: Juan Salvador Pérez, de la falla Oeste; i José Antonio Monsonís, de la falla Les Roques.

Des de hui comença un període de 10 dies de campanya. El diumenge 14 d'abril, els fallers i falleres majors de 18 anys censats en l'exercici actual estan cridats a les urnes.

Des del canvi de reglament, l'any 2007, és la primera vegada que es vota l'elecció d'un president. El president electe prendrà les regnes de la Junta Local Fallera durant els propers quatre exercicis.

Juan Salvador Pérez y José Antonio Monsonís aspiran a presidir la Junta Local Fallera de Dénia

Una vez cerrado el plazo de presentación de candidaturas a presidir la Junta Local Fallera de Dénia, dos son los candidatos que aspiran al puesto: Juan Salvador Pérez , de la falla Oeste; y José Antonio Monsonís, de la falla Les Roques.

Desde hoy comienza un periodo de 10 días de campaña. El domingo 14 de abril, los falleros y falleras mayores de 18 años censados en el ejercicio actual están llamados a las urnas.

Desde el cambio de reglamento, en el año 2007, es la primera vez que se vota la elección de un presidente. El presidente electo tomará las riendas de la Junta Local Fallera durante los próximos cuatro ejercicios.

#JuntaLocalFalleraDénia #Elecció20 #Falles2020

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now