Buscar
  • De festa en festa

Sueca, s’estrena en la Festa de Lletres Falleres


El passat divendres 4 d’abril va tindre lloc a Tavernes de la Valldigna la vuitena edició de la festa de Lletres Falleres, acte on es va entregar els diferents guardons que atorga aquesta federació i de la qual va entrar a formar part en aquesta edició, la Junta Local Fallera de Sueca, amb el seu premi BERNAT I BALDOVÍ, a la millor redacció d’un sainet valencià en un llibret de falla.


El suecà, Francisco Fernández Ruiz va rebre de mans de l’alcaldessa de Sueca el premi pel sainet publicat al llibret de la comissió Verge de Sales de Sueca titulat “La Conillera”. Els finalistes d’aquest guardó foren, Eva Ferri Climent, pel sainet publicat al llibret de la falla Plaça Major de Carcaixent i Miguel Fernández Ruiz, que va publicar al llibret de la falla Pl. de l’Ajuntament de Sueca.

La falla Sant Joan d’Alzira, va rebre el premi Comfet al millor contingut infantil d’un llibret de falla, optant a aquest premi com a finalista la comissió El Canet de Cullera. També optava al premi Malva d’Alzira, la comissió Plaça de Cervantes de Sueca, amb el poema satíric de Francisco Fernández.

El premi Murta al millor microrelat, el va guanyar Soledad Ahulló que va publicar al llibret de la comissió Les Cantereries d’Alzira.

A la festa literària, que es donaren a conèixer els guardonats i les comissions falleres on publicaren els seus treballs, va comptar amb la presència de Marina Civera, Fallera Major de València que va entregar el premi al llibret de falla + complet a la Falla Barri de Sant Francesc d’Oliva.

#LletresFalleres #JLFSueca

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now