Buscar
  • De festa en festa

Benifaió fa história amb la primera dona com a presidenta d´una falla.


Huí és un gran dia per a la falla Arturo Mas. Presentem a la que serà la nova presidenta per a l’exercici 2020: Mª Pilar González Martí. Fallera de bressol, lluitadora incansable i gran defensora del món faller. Huí comença una pàgina important de la història de la nostra falla perquè com ja va sent una característica d’esta comissió, continuem innovant en el poble de Benifaió, al ser la primera comissió que està encapsalada per una dona. ENHORABONA Pili, tens tot el recolçament de la teua falla, no tenim cap dubte de que deixaràs el llistó molt alt.

#FallaArturoMas #Benifaió

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now