Buscar
  • De festa en festa

José Alfonso Benavent, nou president de la Falla Olivereta


En assemblea extraordinària que va tindre lloc la nit del 2 de maig, es va dur a terme la votació per a triar nou President de la comissió Olivereta - Cerdà i Rico.

L’escollit per a este exercici ha sigut José Alfonso Benavent, component d’esta comissió des de fa dècades i que al llarg de la seua trajectòria dins de la falla ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat.

Segons el recent estrenat President, “som una falla amb moltes falleres i fallers, el meu objectiu és dinamitzar a grans i menuts en un projecte comú que faça créixer la nostra comissió, eixa és la meua il·lusió”

La Falla Olivereta és una de les comissions més antigues del sector del qual pren el nom, actualment compta amb un cens d’aproximadament 500 fallers, el que la fa una de les més nombroses del cap i casal.


José Alfonso Benavent. nuevo presidente de la Falla Olivereta

En asamblea extraordinaria que tuvo lugar la noche del 2 de mayo, se llevó a cabo la votación para elegir nuevo Presidente de la comisión Olivereta - Cerdà i Rico.

El escogido para este ejercicio ha sido José Alfonso Benavent, componente de esta comisión desde hace décadas y que a lo largo de su trayectoria dentro de la falla ha ocupado varios cargos de responsabilidad.

Según el reciente estrenado Presidente, “somos una falla con muchas falleras y falleros, mi objetivo es dinamizar a grandes y pequeños en un proyecto común que haga crecer nuestra comisión, esa es mi ilusión”

La Falla Olivereta es una de las comisiones más antiguas del sector del cual toma el nombre, actualmente cuenta con un censo de aproximadamente 500 falleros, el que la hace una de las más numerosas del jefe y casal.

#FallaOlivereta #Falles2020 #NouPresident

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now