Buscar
  • De festa en festa

Alicia i Helena ja llueixen la banda com a màximes representants de les falles de Sueca 2020

Un any més el Centre Cultural Bernat i Baldoví va ser l'escenari per a l’exaltació de les màximes representants de les festes josefines de la ciutat de Sueca per a l’any 2020.


Després de recollir les noves falleres majors als seus domicilis, es va realitzar a la Plaça de l'Ajuntament, la recepció a les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Associacions falleres i a les Juntes Locals que ens van poder acompanyar, on presidiren l’acte les noves falleres majors de la ciutat, junt al president executiu de la Junta Local Fallera, l’alcalde de la Ciutat –i president nat de la Junta Local-, i les regidores de festes i de protocol. També poguérem comptar amb la presència de la Fallera Major Infantil de Valencia, Carla García Pérez, que després de la recepció, va desfilar pels carrers de la ciutat amb les Falleres Majors de Sueca i autoritats.


L’acte de l’exaltació va començar amb una obertura de l’escenari, rèplica d’un dels llocs emblemàtics del modernisme de la ciutat: la façana de l'antic escorxador de la ciutat, d'aquesta forma es va retre homenatge al declarat 2019 com a "Any del Modernisme a la ciutat de Sueca". Per continuar es va cridar una a una, primer a les integrants de la Cort Infantil d’Honor 2020 -Jennifer González Soler, Daniela Campillo Benedito, Berta Signes Sánchez, Blanca Tomás Egea, Daniela Osca Iborra i Cristina Tormos Soler-, i després a les integrants de la Cort d’Honor 2020 -María Huerta Meseguer, Tania Fos Bartolomé, Clara Boix Marqués, Alba Meseguer Oltra, Aida Viel Matoses i Amanda Moreno Piqueres-.

Els moments més emotius i esperats de la vesprada-nit foren quant pujaren a l’escenari la xiqueta Helena Mompó Sanseloni, Fallera Major Infantil 2020 de la ciutat de Sueca, i la senyoreta Alicia Falcó Aguado, Fallera Major 2020 de la ciutat de Sueca. Ambdós falleres majors van rebre de mans de l’alcalde de Sueca i President nat de la Junta Local Fallera de Sueca, Dimas Vázquez, la banda que les acredita com a màximes representants de la festa fallera per a l’any 2020.


L’alcalde va dirigir unes paraules a Alicia i Helena i les seues respectives Corts d’Honor, i a les relacions que es forgen en un any com el que comença, a més de remarcar la importància de les falles a nivell socio-econòmic per a la ciutat.


El mantenidor de l’acte i encarregat d’exaltar Alicia i Helena fou Manuel Jorge González, secretari de la delegació de Juntes Locals i Associacions Falleres de Junta Central Fallera, qui dedicà unes emotives paraules a les noves falleres majors i a les seues corts, amb un to divertit, que les va fer riure i emocionar al mateix temps.


Les primeres en saludar les noves Falleres Majors de Sueca varen ser les Falleres Majors de Sueca de 2019, Zaida Fandos Gorris i Andrea Galiana Gorris, així com representants dels Ajuntaments de Sueca, Mareny de Barraquetes i El Perelló.


A l’acte també van acudir l’associació cultural Fallers pèl Món i l'associació Horta de Valencia, les setze comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes i la Falla Poble de Riola, així com la Federación de Peñas, fiesta de la Vendimia de Jumilla, Fogueres de Sant Joan d'Alacant, i les Juntes Locals de Alberic, Oliva, Carcaixent, Dènia i Borriana, per saludar les noves falleres majors. La recent proclamada Fallera Major Infantil de Valencia 2020, la xiqueta Carla García Pérez, també volgué felicitar a Alicia i Helena en un dia tan important per a elles. L'alcalde de la ciutat la va obsequiar amb la insígnia de la ciutat de Sueca i amb uns llibres, a més va rebre, de mans del President, Bernardo Garrigós, l’espiga d’Or -màxima distinció que atorga la Junta Local-.


L’acte va estar amenitzat pel grup infantil de playbacks de la Falla Xúquer i el grup adult de playback de la Falla Mercat, ambdós guanyadors del concurs de Playbacks 2019 que organitza la Junta Local Fallera de Sueca.


Informació i fotografíes: Junta Local Fallera SuecaDe festa en festa va estar present en l´Exaltació, i este próxim dissabte els mostrarem integrament l´ acte d´ exaltació en el nostre canal de youtube.


#Falles2020 #Representants #Falles20dfef #JuntaLocalFalleraSueca #Sueca

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now