Buscar
  • De festa en festa

Altea tancarà les platges la nit de Sant Joan com a mesura de seguretat pel coronavirus

  • Es tancaran les platges a partir de les 21 hores del dia 23 de juny, i no es permetrà l’accés a partir d’eixa hora

A l’igual que les poblacions veïnes i atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament d’Altea ha anunciat la prohibició de celebrar la nit de Sant Joan a les platges de la localitat. En este sentit, es tancaran les platges a partir de les 21 hores del dia 23 de juny, i no es permetrà l’accés a partir d’eixa hora. Així ho ha confirmat el regidor d’Activitats i Platges, Diego Zaragozí, qui ha explicat que ‘’l’Ajuntament pren esta decisió per responsabilitat i com a mesura de seguretat, per tal d’evitar aglomeracions en la costa durant la desescalada de la pandèmia causada pel coronavirus i coincidint amb esta celebració que congrega a centenars de persones’’.


La Policia Local serà l’encarregada de portar a terme el dispositiu especial de vigilància en totes les platges d’Altea per tal d’impedir apropar-se a la costa per la nit i evitar fogueres a la vora de la mar. El regidor ha afegit que ‘’en estos moments, cal complir les mesures sanitàries que estimen les autoritats i previndre qualsevol tipus de risc que poguera ocasionar nous contagis’’.


Diego Zaragozí ha demanat la col·laboració de la ciutadania i ha apel·lat a la responsabilitat dels veïns i veïnes d’Altea, ‘’que durant el confinament han demostrat el seu comportament exemplar’’. I ha recordat que tothom podrà gaudir de la platja dins de l’horari permès, fins les 21 hores.


Ajuntament d´Altea


#Actualitat #NitdeSantJoan #SuspensióFestes #Covid19

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now