Buscar
  • De festa en festa

Arriben les Exaltacions 2020

  • Consuelo Llobell i Carla García serán exaltades en el Palau de Congressos de València


Arriba el cap de setmana més faller del mes de gener i el més esperat per el món faller, i son les Exaltacions de les Falleres Majors de València 2020. Enguany hi han algunes novetats.


Enguany les exaltacions se celebren en el Palau de la Música com en els últims anys, sino en el Palau dels Congressos, ja que el Palau de la Música esta en obres.

L'elecció del Palau de Congressos és la que més consens tenia de totes les parts però no lleva aixó que hagen algunes circumstàncies que forcen a modificar alguns aspectes. Un any més la banda municipal s'encarregarà d'amenitzar la primera part de l'exaltació de la Fallera Major de València, la diferència és que durant l'acte protocol·lari hauran de deixar l'escenari i la música no es podrà interpretar en directe per la falta d'espai en l'escenari.


Més enllà de les curiositats pròpies de l'emplaçament està la designació dels mantenidors. Una de les grans figures del teatre faller, Inma Guerrero, serà la mantenidora de Carla García mentre que un il·lustre de la medicina reproductiva com José Remohí, Director de l’IVI, li dedicarà les seues paraules a Consuelo Llobell. Moltes particularitats tindrà la intervenció del doctor Remohí ja que serà la primera vegada que un professor exercirà de mantenidor de la seua antiga alumna. Així és, Consuelo és graduada en medicina i durant els seus anys universitaris va rebre classes del qual serà el seu mantenidor. Però no queda ací la cosa, José Remohí reconeix la seua dislèxia i per això no portarà cap discurs escrit sinó que improvisarà les seues paraules. Tenint això en compte promet ser un discurs natural, pròxim i ple de sentiment faller ja que José Remohí és faller de la Falla Almirall Cadarso, en l'exaltació de la qual també va exercir de mantenidor 2 mesos arrere.


En quines televisions es podrà seguir les exaltacions?

Segons ens han confirmat, À Punt Mèdia, Levante Tv, 7 TeleValencia, La 8 Mediterráneo son les televisions que se podrán vore..


Dissabte 25 gener

À PUNT --- 18h

LEVANTE TV -- 18:29h

7 TELEVALENCIA --- 18:30h

La 8 MEDITERRÁNEO 18h


Diumenge 26 gener

À PUNT --- 16h

LEVANTE TV --- 16:30h

7 TELEVALENCIA -- 16h

La 8 MEDITERRÁNEO -- 16:30h


Informació: De festa en festa

Fotografíes: Armando Romero / JCF

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now