Buscar
  • De festa en festa

Comunicat de les Falles d´Alberic

Ahir diumenge 12 d’abril de 2020 a les 19h es va reunir de forma telemàtica l’Alcalde i el regidor de Falles amb la presidència, la secretaria i la vici-secretaria de la Junta Local Fallera d’Alberic, i els presidents de les sis comissions falleres que la integren per tal de resoldre dubtes i parlar de l’estat de suspensió de les falles.


Després de mostrar les diferents opinions de totes les persones presents en esta videoconferència, i vist que la situació que estem vivint davant esta pandèmia del COVID-19 varia de forma pràcticament diària, que no coneixem quan finalitzarà el confinament ni de quina forma podrem interactuar de cara als propers mesos, s’ha decidit per UNANIMITAT ajornar qualsevol decisió al respecte de la possible celebració de les falles de 2020 fins a que podem tenir un escenari més clar, i es realitzarà de forma consensuada entre el món faller d’Alberic i l’Ajuntament. Per este motiu, tornarem a reunir-nos el proper diumenge 10 de maig per tal de prendre una decisió consensuada.


Des de l’Ajuntament volem agrair la comprensió, col·laboració i maduresa que han mostrat els sis presidents de les falles, així com del president de la JLF i de les seues secretaries, així com de totes les persones que formen part de la Junta Local Fallera d’Alberic. Cal la col·laboració de totes i tots per a superar esta crisi sanitària.


Ajuntament d´Alberic


#FallesAlberic #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now