Buscar
  • De festa en festa

El cap de la falla municipal se salvarà de les flames fins la celebració de les Falles en juliol

  • Ho ha anunciat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana

El cap de la falla municipal d'enguany, juntament amb les escenes que s'havien de plantar repartides per tota la plaça, se salvarà de les flames fins la celebració de les Falles en juliol -una vegada s'haja reconduït, clar, la situació sanitària actual-.


Així ho ha anunciat el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, després d'haver-ho parlat este dilluns amb els artistes de la falla de la plaça de l'Ajuntament. "S'ha convertit en tot un símbol i en juliol desapareixerà entre les flames com mana la tradició per a totes aquelles coses que no ens agraden.


És l'essència de les Falles, la seua idiosincràsia", ha afirmat Galiana, qui ha recordat que la cremà de la resta de la falla es produirà sense cap publicitat, per secundar l'objectiu màxim de totes les mesures preses per les autoritats sanitàries: evitar aglomeracions i contribuir així a la contenció del virus COVID-19.


Galiana, que ha explicat que una vegada passen estos dies serà temps per pensar com s'ha de replantar la falla municipal, ha fet una crida a "la responsabilitat ja demostrada pel món faller i per la resta del veïnat de la nostra ciutat per assumir que la cremà d'estos dies haurà de ser sense públic i que la que disfrutarem serà la que en juliol mostre al món com renaix una festa i una ciutat després de guanyar-li la batalla a una pandèmia".


Junta Central Fallera


#AçóTambéPassará #FallaMunicipal #Falles2020 #Falles20dfef

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now