Buscar
  • De festa en festa

El Mocador dona íntegrament la dotació econòmica del premi a la falla més igualitària de Sagunt 2019

  • A l'acte d'inauguració de la XVIII setmana cultural del pròxim 13 de novembre a les 20 h al Consell Agrari de Sagunt es farà efectiva

El passat exercici faller els llaços d'unió entre la falla i el col·lectiu que lluita contra la violència de gènere foren d'un gran equip de persones amb el mateix objectiu, i al seu torn, es va crear una gran amistat.


Maria Gaspar, responsable de l'àrea solidària i Remei Monzó delegada d'igualtat afirmen:" és el pas més coherent que podíem fer, després d'un any col·laborant amb elles. Conéixer la seua tasca i algun cas personal et fa molt sensible amb la causa, són unes valentes i molt guapes per dins i per fóra". A proposta de les esmentades falleres el col·lectiu faller saguntí, en reunió extraordinària varem aprovar per unanimitat la donació íntegra.


Per la seua part Mayte Lafuente, en representació de l'ONG “Amiguas Supervivientes” afirma: agraïm a la Falla El Mocador la seua gran aportació social i econòmica, totes i tots units hem de lluitar contra aquesta lacra de la societat. És un exemple tot allò que han realitzat durant tot l'any, els seus monuments igualitaris, la seua gala musical solidària i igualitària i altres activitats realitzades”


La dotació econòmica de 500 € es dóna perquè el col·lectiu de dones continue amb la seua lluita i objectius.

El Mocador dona íntegramente la dotación económica del premio a la falla más igualitaria de Sagunto 2019 a "Amigas Supervivientes"

  • En el acto de inauguración de su XVIII semana cultural del próximo 13 de noviembre a las 20 h al Consell Agrari de Sagunt se hará efectiva.

El pasado ejercicio fallero los lazos de unión entre la falla y el colectivo que lucha contra la violencia de género, fue de un gran equipo de personas con el mismo objetivo, y a su vez, se creó una gran amistad.


María Gaspar, responsable del área solidaria y Remei Monzó delegada de igualdad afirman:" es el paso más coherente que podíamos realizar, después de un año colaborando con ellas. Conocer su tarea y algún caso personal te hace muy sensible con la causa, son unas valientes y muy guapas por dentro y por fuera". A propuesta de las mencionadas falleras el colectivo fallero saguntino, en reunión extraordinaria, aprobaron por unanimidad la donación.


Por su parte Mayte Lafuente, en representación de l'ONG “Amigas Supervivientes” afirma: agradecemos a la Falla El Mocador su gran aportación social y económica, todas y todos unidos debemos luchar contra esta lacra de la sociedad. Es un ejemplo todo aquello que han realizado durante todo el año, sus monumentos igualitarios, su gala musical solidaria e igualitaria y otras tantas actividades realizadas”


La dotación económica de 500 € se da para que el colectivo de mujeres siga con su lucha y objetivos.


Información y fotografía: La Comisión


#Falles2019 #Falles19dfef #Solidaritat #AmigasSupervivientes #Falles2020 #Falles20dfef #FallaElMocador

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now