Buscar
  • De festa en festa

El Museu Faller és un dels museus de Cultura Festiva de València més visitats en el mes de setembre

  • Pere Fuset destaca que estes xifres ratifiquen la tendència dels últims anys “fruït d’una oferta cuidada i d’una posada en valor continua dels fons exposats”

Un total de 18.255 persones han visitat durant setembre el Museu Faller, el del Corpus i el de la Setmana Santa Marinera, la qual suposa una pujada d’un 13 per cent respecte al mateix mes de l’any passat. Esta mateixa tendència es registra en les dades globals dels primers 9 mesos de l’any on el nombre de visitants en els tres museus ha sigut de 171.383, mentre que al 2018 va ser de 163.464. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, s’ha felicitat per estes dades, “València s’enorgulleix de les seues festes i tradicions, per això des del govern municipal posem a disposició d’estos museus tots els recursos necessaris per tal que els i les visitants coneguen esta part de la vida i la història de la nostra ciutat”.


Durant el mes de setembre un total de 18.255 persones han visitat els museus de Cultura Festiva de València. Això suposa un increment d’un 13 per cent respecte al mateix mes del 2018 quan es registraren 16.064 entrades. Es tracta d’un rècord històric de visitants durant un mes de setembre i confirma, com ha destacat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, “la tendència ascendent dels últims anys que s’explica per una oferta cuidada i una posada en valor contínua dels fons exposats que proporciona una experiència gratificant per al turisme, que compartix en plataformes especialitzades altes qualificacions la seua visita als nostres museus”. Esta tendència també es pot comprovar en les dades globals dels primers 9 mesos de l’any on el nombre de visitants en els tres museus ha sigut de 171.383, mentre que al 2018 va ser de 163.464.


El Museu Faller i el Museu del Corpus-casa de les Roques són els que més visites concentren. El primer d’ells, el Faller, ha batut la sèrie històrica durant el mes de setembre amb 9.030 visites, augmentant en un 5% la xifra del mateix mes registrada en 2018, en la qual ens van visitar 8.603 persones. També el Museu del Corpus-Casa de les Roques ha superat les dades de visitants, amb  un total de 8.484 entrades, la qual cosa suposa un increment del 30% sobre els registres obtinguts al setembre de l'any anterior, en el qual van passar per aquest 6.507 persones.


Respecte al Museu de la Setmana Santa Marinera, han sigut 741 les persones que han visitat les instal•lacions del Marítim durant el mes de setembre, de les quals 134 eren estrangeres.


El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, s’ha felicitat per la bona tendència de les visites als museus festius de la ciutat que “són una gran oportunitat per conèixer la riquesa del nostre patrimoni festiu”. “València s’enorgulleix de les seues festes i tradicions, per això des del govern municipal posem a disposició d’estos museus tots els recursos necessaris per tal que els i les visitants coneguen esta part de la vida i la història de la nostra ciutat”, ha explicat Fuset.


Informació: Ajuntament de València


#Museus #CulturaFestiva #MuseuFaller #Turisme #Cultura

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now