Buscar
  • De festa en festa

El Romano guanya en el Concurs de Playbacks de FJFS amb un palmarés molt repartit

Informació i fotografíes: Federació Junta Fallera de Sagunt

Playback de la Falla El Romano

Dissabte passat 28 de setembre l’aparcament del pavelló poliesportiu “René Marigil” de Sagunt va tornar a acollir una nova edició del Concurs de Playbacks que organitza Federació Junta Fallera de Sagunt. L’esdeveniment va donar cita a prop de 2800 persones al llarg de la nit, a més, l’entrada de forma escanejada per mitjà de polseres amb codis QR, una novetat en aquesta edició, va permetre en tot moment tindre un control real de l’aforament per seguretat i un accés al recinte de forma més ordenada, evitant problemes d’edicions anteriors amb carreres i aglomeracions.

L’acte, presentat pel Vicepresident de cultura, Miguel Arenas i la Delegada de Cultura Rosa Badía, va comptar amb la presència dels alcaldes de Sagunt, Darío Moreno i de Gilet, Salva Costa, així com diversos regidors.


En aquesta edició van ser 28 les falles participants, amb un gran nivell en originalitat, qualitat i escenografia, la qual cosa eleva cada any l’espectacle, generant gran expectació en el món faller.

El jurat, format per Amparo Albuixech i Vila de la Falla Joventut d’Albal, Begoña Sanz i González, de la Falla Olivereta Cerdà i Rico de València i Isabel Rubio i Martínez de la Falla Sant Valerià de Torrent, ho van tindre complicat a l’hora de valorar i emetre un veredicte, reflex de la qual cosa, és el variat palmarés, amb un gran nombre de falles premiades, i coronant a la falla El Romano amb el guardó al Millor Playback amb el seu muntatge “Roman fury road”.

El punt i final a les actuacions el va posar el playback dels presidents, presidentes i Falleres Majors de les comissions que conformen Federació, amb Sandra Ordiñaga, Fallera Major de FJFS i la seua Cort d’Honor al capdavant.

Després de la deliberació del jurat, es va tancar l’acte amb el lliurament dels premis a les falles guanyadores de mà de les Falleres Majors, Sandra Ordiñaga i Aitana González, acompanyades pel president Jaime Gil i el Vicepresident General, Paco Giménez.


La relació completa de premis va ser la següent:


MILLOR PLAYBACK: Primer Premi – El Romano Segon Premi – La Palmereta Tercer Premi – La Marina


MILLOR INTERPRETACIÓ: Primer Premi – La Marina Segon Premi – La Palmereta Tercer Premi – El Palleter


MILLOR COREOGRAFIA: Primer Premi – Gilet Segon Premi – La Marina. Tercer Premi – El Romano


ENGINY I ORIGINALITAT: Primer Premi – 3 d’Abril Segon Premi – Plaza Ibérica Tercer Premi – Teodoro Llorente


MILLOR ESCENOGRAFIA I VESTUARI: Primer Premi – El Palleter Segon Premi – La Palmera Tercer Premi – La Vila


El diumenge, dia 29 de setembre, va ser el torn dels infantils, en una cita, sens dubte, especial per als més xicotets de les 30 comissions que formen Federació. En una vesprada d’il·lusió, espontaneïtat i gran creativitat, l’acte, presentat per Carmen Guillén i Laura Berna, membres de Federació, va arrancar amb el playback de les Falleres Majors i Presidents infantils de les comissions, acompanyades per la Fallera Major Infantil de FJFS Aitana González i la seua cort d’honor.


Amb la celebració aquest cap de setmana dels playbacks, culmina un intens setembre per a l’entitat fallera, que es va iniciar amb el viatge d’una delegació a la ciutat germanada de Cecina, seguit de tres caps de setmana que han concentrat l’exaltació de les Falleres Majors en el Teatre Romà de Sagunt, el concurs de paelles a Gilet amb més de 1800 assistents i les dues jornades de playbacks, major i infantil. L’organització de tots els actes, que ha sigut a càrrec dels membres de Federació encapçalats pel seu president, Jaime Gil, ha suposat un gran esforç organitzatiu per a dur-los a terme.


El Romano gana en el Concurso de Playbacks de FJFS con un palmarés muy repartido


El pasado sábado 28 de septiembre el aparcamiento del pabellón polideportivo “René Marigil” de Sagunto volvió a acoger una nueva edición del Concurso de Playbacks queorganiza Federación Junta Fallera de Sagunto. El evento dio cita a cerca de 2800 personas a lo largo de la noche, además, la entrada de forma escaneada por medio de pulseras con códigos QR, una novedad en esta edición, permitió en todo momento tener un control real del aforo por seguridad y un acceso al recinto de forma más ordenada, evitando problemas de ediciones anteriores con carreras y aglomeraciones.


El acto, presentado por el Vicepresidente de cultura, Miguel Arenas y la Delegada de Cultura Rosa Badía, contó con la presencia de los alcaldes de Sagunto, Darío Moreno y de Gilet, Salva Costa, así como diversos concejales.


En esta edición fueron 28 las fallas participantes, con un gran nivel en originalidad, calidad y escenografía, lo que eleva cada año el espectáculo, generando gran expectación en el mundo fallero.


El jurado, formado por Amparo Albuixech Vila de la Falla Joventutd’Albal, Begoña Sanz González, de la Falla OliveretaCerdà i Rico de València e Isabel Rubio Martínez de la Falla SantValerià de Torrent, lo tuvo complicado a la hora de valorar y emitir un veredicto, reflejo de lo cual, es el variado palmarés, con un gran número de fallas premiadas, y coronando a la falla El Romano con el galardón al Mejor Playback con su montaje “Romanfuryroad”.


El punto y final a las actuaciones lo puso el playback de los presidentes, presidentas y Falleras Mayores de las comisiones que conforman Federación, con Sandra Ordiñaga, Fallera Mayor de FJFS y su Corte de Honor a la cabeza.

Tras la deliberación del jurado, se cerró el acto con la entrega de los premios a las fallas ganadoras de mano de las Falleras Mayores, Sandra Ordiñaga y Aitana González, acompañadas por el presidente Jaime Gil y el Vicepresidente General, Paco Giménez.


La relación completa de premios fue la siguiente:


MEJOR PLAYBACK:

Primer Premio – El Romano

Segundo Premio – La Palmereta

Tercer Premio – La Marina


MEJOR INTERPRETACIÓN:

Primer Premio – La Marina

Segundo Premio – La Palmereta

Tercer Premio – El Palleter


MEJOR COREOGRAFÍA:

Primer Premio – Gilet

Segundo Premio – La Marina

Tercer Premio – El Romano


INGENIO Y ORIGINALIDAD:

Primer Premio – 3 d’Abril

Segundo Premio – Plaza Ibérica

Tercer Premio – Teodoro Llorente


MEJOR ESCENOGRAFÍA Y VESTUARIO:

Primer Premio – El Palleter

Segundo Premio – La Palmera

Tercer Premio – La Vila


El domingo, día 29 de septiembre, fue el turno de los infantiles, en una cita, sin duda, especial para los más pequeños de las 30 comisiones que forman Federación. En una tarde de ilusión, espontaneidad y gran creatividad, el acto, presentado por Carmen Guillén y Laura Berná, miembros de Federación, arrancó con el playback de las Falleras Mayores y Presidentes infantiles de las comisiones, acompañadas por la Fallera Mayor Infantil de FJFS Aitana González y su corte de honor.


Con la celebración este fin de semana de los playbacks, culmina un intenso septiembre para la entidad fallera, que se inició con el viaje de una delegación a la ciudad hermanada de Cecina, seguido de tres fines de semana que han concentrado la exaltación de las Falleras Mayores en el Teatro Romano de Sagunto, el concurso de paellas en Gilet con más de 1800 asistentes y las dos jornadas de playbacks, mayor e infantil. La organización de todos los actos, que ha corrido a cargo de los miembros de Federación encabezados por su presidente, Jaime Gil, ha supuesto un gran esfuerzo organizativo para llevarlos a cabo.


#Playbacks2019 #Falles20dfef #Falles2020 #CampdeMorvedre #FJFS

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now