Buscar
  • De festa en festa

Esbossos de la Falla Oeste de Denia 2020

  • Els artistes Palacio & Serra i Borja Lorente són els encarregats de realitzar les falles 2020 d´aquesta comissió de la Marina Alta


“Imaginàrium” de Borja Lorente i “El llenguatge de les ones és d’entendre universal” de Palacio i Serra seràn les falles què vorem plantades a partir del 14 de març al cor del nostre barri, a la plaça Oeste.


El dissabte 11 de gener va ser la data elegida per a desvelar els dos projectes de la nostra falla per a les pròximes festes falleres. A les 13h a la sala del Castell de Dénia es va donar cita als artesans fallers, falleres, fallers i amics i amigues que van voler descobrir les falles per al 2020.


L’acte, presentat per Marina Llorens, va començar amb la presentació de la falla infantil. “Imaginàrium” de Borja Lorente, debutant a la nostra falla i ciutat, aposta per una temàtica molt infantil que gira al voltant de la imaginació de les xiquetes i xiquets amb l’idea central d’un ofici tan arrelat a Dénia: els joguets. Noa i Julio van destapar els esbos plens d’il·lusió i ganes de vore-lo al carrer.


Una vegada presentat el esbos infantil, era el torn de la falla gran. Amb una forta aposta pels valors de #VolemFalla, amb la col·laboració de l’artista Ivan García vam presentar una imatge identificativa del lema de la falla: “El llenguatge de les ones és d’entendre universal”. Un vers de Maria Ibars, poeta arrelada a Dénia i que resumeix el concepte de la falla. Ivan ha confeccionat una imatge d’aquarel·les amb molta frescura i expressivitat que ens representarà aquestes falles 2020.


A continuació era el torn de desvelar l’esbos de la falla. Amb Maria Jesús, Alex i l’artista Pepe Mas el projecte de la falla gran 2020 va vore la llum. Una aposta del taller Palacio i Serra i de la falla per un monument molt cuidat, arrelat a l’història de Dénia, amb molt de detall i amb una escenografia dissenyada pel faller Valentin Alcalà que aspirarà novament a convertir-se en la millor falla de la ciutat.


ESBOSS FALLA GRAN

Artista: Palacio i Serra

Lema: El llenguatge de les ones és d´ entendre universal

ESBOSS FALLA INFANTIL

Artista: Borja Lorente

Lema: Imaginàrium

Informació i fotografies: La Comissió


#Esbossos2020 #EnganxatAlOeste #FallaOeste #Denia #Falles20dfef #Falles2020

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now