Buscar
  • De festa en festa

Jornada de Germanor de l´ Agrupació de Falles Olivereta

Diumenge passat 29 de setembre va tindre lloc la Jornada de Germanor de l'Agrupació Olivereta, en la qual van participar les 18 falles. Paelles, jocs per als xicotets. Es va realitzar un concert solidari amb recollida d'aliments no peribles destinats a la gent més vulnerable.

En aquest esdeveniment van tindre el plaer de comptar amb la presència de la FMIV 2019, Sara Larrazábal Bernal, fallera de la Comissió Josep Maria Bayarri – Los Isidros, la qual va participar de manera activa en totes les activitats del dia.


Gràcies al grup “Lo que queda del dia” es va amenitzar el dia escoltant música, així com prestant el micròfon i deixant cantar als més atrevits. En definitiva, un dia ple de diversió en el que ni el sol implacable que hi va haver, va impedir que els fallers gaudiren del bon ambient.JORNADA DE GERMANOR DE LA AGRUPACIÓN DE FALLAS OLIVERETA


El pasado domingo 29 de septiembre tuvo lugar la “Jornada de Germanor” de la Agrupación Olivereta, en la cual participaron las 18 fallas. Paellas, juegos para los pequeños. Se realizó un concierto solidario con recogida de alimentos no perecederos destinados a la gente más vulnerable.


En dicho evento tuvieron el placer de contar con la presencia de la FMIV 2019, Sara Larrazábal Bernal, fallera de la Comisión Josep Maria Bayarri – Los Isidros, la cual participó de manera activa en todas las actividades del día.


Gracias al grupo “Lo que queda del día” se amenizó el día escuchando música, así como prestando el micrófono y dejando cantar a los más atrevidos. En definitiva, un día lleno de diversión en el cual ni tansiquiera el sol implacable impidió disfrutar a los falleros del buen ambiente.


Informació i fotografíes: Agrupació Falles Olivereta


#Germanor #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now