Buscar
  • De festa en festa

L'Eliana comença les seues falles

La Cridà que se celebrarà aquest dissabte serà el punt de partida d'una multitud d'actes fallers i festius que culminaran el 19 de març amb la Cremà dels monuments


L'Eliana s'engalanarà aquest dissabte 22 de febrer per a començar les falles. A les 11:30h totes les comissions falleres es reuniran a l’Espai Vicent Tarazona per a iniciar una cercavila que conclourà en la Plaça del País Valencià. A les 12:30h, des del balcó de l'Ajuntament, el nostre alcalde, Salva Torrent, acompanyat de les falleres majors inaugurarà les festes amb la tradicional Cridà.


A la vesprada, a les 18:30h cercavila fallera on els fallers i falleres recorreran el poble amb batukada i música. I en arribar la nit, totes les comissions falleres celebraran la Nit de Paelles.


El diumenge, a les 16:30h des de la Plaça del País Valencià, donarà inici la cercavila amb totes les Falleres Majors i Presidents de les diferents comissions, que es dirigiran a l'Auditori Municipal, on tindrà lloc la Gala Fallera, l'exhibició de playbacks i es donarà a conéixer el guanyador o guanyadora de l'IV Concurs de cartell faller, que convoca la Junta Local Fallera de l'Eliana.


Els següents dissabtes tindrà lloc la cavalcada i el tren faller. El dissabte 29 de febrer a les 19:00h Cavalcada fallera i a les 23:00h l'Orquestra Twister amenitzarà la nit en la Plaça del País Valencià, per a tots els que desitgen assistir. El dissabte 7 de març, a les 19:00h recorrerà els carrers del poble el Tren Faller i a la nit es podran gaudir de les diferents activitats que han preparat les comissions.


Un dels moments més esperats pels fallers i falleres serà la Plantà el divendres 13, moment en què es plantaran els monuments. El dissabte, al migdia, es disputarà una partida de Pilota Valenciana al carrer Marqués de Càceres i, a la nit, les diferents comissions desenvoluparan les activitats que tinguen programades per al cap de setmana.


El dilluns 16 de març a les 14:00h Mascletà a càrrec de la Falla Verge del Carme al carrer Verge del Carme i el dimarts 17 a les mateixa hora Mascletà de la Falla del Mercat en la via de servei del carrer Mercat. A la vesprada, a les 19:00h, Albaes i diferents activitats organitzades per les comissions falleres.


El dimecres 18, a les 14:00h Mascletà de la Falla Àntic Molí-Les Casetes en el pàrquing del Centre Sociocultural. A la vesprada, a les 18:00h, un dels moments més emotius i esperats pels fallers i falleres, l'ofrena de flors a la Mare de Déu del Carme.


El dijous, dia de San Josep, a les 12:00h, se celebrarà una Missa en el seu honor i, a més, es festejarà amb una cercavila pel poble amb totes les comissions falleres. A les 14:00h, en el pàrquing del Poliesportiu, l’última mascletada d’enguany, la Mascletà a càrrec de la Falla Josep Antoni, Puríssima i Major. A la vesprada, a les 19:30h, Correfocs de Falles amb els dimonis de la Penya del Coet de l'Eliana. I per a acomiadar les festes, a la nit es cremarà lo vell per a donar pas a lo nou, sent la crema de les falles infantils de les diferents comissions a les 21:00h i a les 23:00h la de sengles monuments de les falles majors.


Ajuntament de L´Eliana


#ProgramaFaller #LEliana #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now