Buscar
  • De festa en festa

L’Epicentre acull un any més l’exposició del Ninot de Federació Junta Fallera de Sagunt

  • L’exposició pot ser visitada fins al pròxim 8 de març


El passat 27 de febrer es va inaugurar un any més, la tradicional Exposició del Ninot de les Falles del Camp de Morvedre en el Centre Comercial l’Epicentre. Les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, juntament amb la Directora de l’Epicentre Elena Ribelles, van ser les encarregades de tallar la cinta inaugural, acompanyades per les seues corts d’honor, el President Executiu, Jaime Gil i el Vicepresident General, Paco Giménez.


A l’acte van acudir els representants de les comissions que componen Federació, així com nombrosos fallers i falleres, per poder veure els ninots exposats com a avantsala dels monuments que lluiran els carrers de la comarca en la pròxima setmana fallera.


Un jurat extern serà l’encarregat de triar, d’entre els seixanta exposat, als dos ninots, un major i un infantil, que se salvaran de la cremà i que passaran a formar part de l’exposició permanent del Museu Faller Saguntí. La decisió del jurat amb els ninots indultats es coneixerà el pròxim 16 de març amb la resta de premis.


Juntament amb el premi del jurat hi haurà, com en edicions anteriors, premis per als ninots més votats pel públic, guardons que atorga el centre comercial l’Epicentre. Les votacions es podran realitzar a partir del divendres 28 de febrer presentant el DNI en un estand habilitat a aquest efecte en el mateix centre comercial, en la planta -1, lloc de l’exposició. El millor ninot de falla per votació popular rebrà un val regal per valor de 300 euros, el segon de 150 euros i el tercer de 50, a més d’una banderola acreditativa. Aquests premis també es donaran a conéixer el dia 16 de març.

Federació Junta Fallera de Sagunt


#ExpoNinot #Falles2020 #Falles20dfef #Sagunt

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now