Buscar
  • De festa en festa

L’exaltació de les Falleres Majors de Paiporta commemora el 45 aniversari de la Junta Local Fallera  • Adriana Montoro i Sofia Aparisi han compartit protagonisme amb Falleres Majors i presidents des de l’any 1975 de la Junta Local Fallera

Aquest dissabte, dia 21 de setembre, l’Auditori Municipal de Paiporta ha acollit l’acte d’exaltació de les Falleres Majors de Paiporta. Adriana Montoro i Belloch i Sofia Aparisi i Marino s’han convertit en Fallera Major i Fallera Major infantil, respectivament, de Paiporta per a l’any 2020.

Les representants de la festa de Les Falles de la localitat han estat acompanyades per la que serà la seua Cort d’Honor al llarg de tot el pròxim any: Natalia Tarazona i Ferrero, Andrea García i Tárrega, Naiara Cabrera i Romero i Isabel Ortiz i Yangüez.

Ambdues vénen d'una dilatada tradició fallera i tenen experiència com a reines de les festes en les seues respectives falles. Mentre que Adriana va ser Fallera Major de la Falla Avinguda Francesc Císcar - Plaça l'Església en aquest 2019, Sofía ho era en la secció Infantil, en 2018, de la Falla Sant Antoni.

Un dels moments més emotius ha estat el de la imposició de les bandes i la joia a les dues Falleres Majors de Paiporta, acreditant-les d’aquesta forma oficialment com a Falleres Majors del 2020.


L'encarregat de fer-ho ha estat el president executiu de la Junta Local, Raúl Zamora i Jurado, en nom de tots els fallers i falleres de Paiporta. Juntament amb ell la vicealcaldessa, Maribel Albalat, les atorgava la insígnia de la localitat, al mateix temps que expressava el seu desig de què gaudiren “d’unes falles molt intenses, emotives i sobretot on no falte la diversió”.

“Sou les màximes representants de la nostra festa fora de Paiporta, les que feu arribar allà on aneu les nostres Falles, la seua tradició i el seu valor com a Bé d’Interés Turístic local. Gràcies a vosaltres les Falles de Paiporta recorren la resta de pobles de la comarca i de València; feu poble i feu festa i això mereix el màxim respecte i reconeixement”, ha expressat Albalat.

Enguany l'acte ha tingut una especial rellevància i significació al celebrar també el 45 aniversari de la Junta Local Fallera. Per a commemorar aquesta data tan significativa,que acosta a la Junta al mig segle de vida, l'actual executiva ha reconegut la tasca i la implicació en la festa dels presidents i Falleres Majors des de l'any 1975 de la Junta Local Fallera amb la imposició de la insigne del 45 aniversari.

Juan Ramón Oliver Chirivella, primer President de la Junta Local de Paiporta, en l'any 1975, ha rebut una menció especial, en forma de placa commemorativa, de mans de l'actual president per la seua dedicació i impuls de les Falles de Paiporta. A més, Zamora també ha atorgat la joia a la Mare de Déu dels Desemparats com a Fallera Major Perpètua de Paiporta.

Les noves Falleres Majors de Paiporta i membres de la Junta Local Fallera han estat molt ben acompanyats en aquest acte pels representants de les sis falles de Paiporta, de les juntes locals de poblacions veïnes així com de diferents autoritats municipals. El Grup de Dansa l’Espolí, que ha tingut la cortesia de fer un ball en honor a les noves Falleres Majors, ha amenitzat la vetlada.


Informació i fotografía: Ajuntament de Paiporta

La exaltación de las Falleras Mayores de Paiporta conmemora el 45 aniversario de la Junta Local Fallera

  • Adriana Montoro y Sofía Aparisi han compartido protagonismo con Falleras Mayores y presidentes desde el año 1975 de la Junta Local Fallera

Este sábado, día 21 de septiembre, el Auditorio Municipal de Paiporta ha acogido el acto de exaltación de las Falleras Mayores de Paiporta. Adriana Montoro y Belloch y Sofía Aparisi y Marino se han convertido en Fallera Mayor y Fallera Mayor infantil, respectivamente, de Paiporta para el año 2020.

Las representantes de la fiesta de Las Fallas de la localidad han estado acompañadas por la que será su Corte de Honor a lo largo de todo el próximo año: Natalia Tarazona y Ferrero, Andrea García y Tárrega, Naiara Cabrera y Romero e Isabel Ortiz y Yangüez.

Ambas vienen de una dilatada tradición fallera y tienen experiencia como reinas de las fiestas en sus respectivas fallas. Mientras que Adriana fue Fallera Mayor de la Falla Avinguda Francesc Císcar - Plaça l'Església en este 2019, Sofía lo era en la sección Infantil en 2018 de la Falla Sant Antoni.

Uno de los momentos más emotivos ha sido el de la imposición de las bandas y la “joia” a las dos Falleras Mayores de Paiporta, acreditándolas así oficialmente como Falleras Mayores del 2020. El encargado de hacerlo era el presidente ejecutivo de la Junta Local Fallera, Raúl Zamora y Jurado, en nombre de todos los falleros y falleras de Paiporta. Junto a él la vicealcaldesa, Maribel Albalat, les otorgaba la insignia de la localidad, al tiempo que expresaba su deseo de que disfruten "de unas Fallas muy intensas, emotivas y sobre todo donde no falte la diversión".

"Sois las máximas representantes de nuestra fiesta fuera de Paiporta, las que hacéis llegar allí donde vais nuestras Fallas, su tradición y su valor como Bien de Interés Turístico Local. Gracias a vosotras las Fallas de Paiporta recorren el resto de pueblos de la comarca y de Valencia; hacéis pueblo y fiesta y eso merece el máximo respeto y reconocimiento ", ha expresado Albalat.

Este año el acto ha tenido una especial relevancia y significación al celebrar también el 45 aniversario de la Junta Local Fallera. Para conmemorar esta fecha tan significativa, que acerca a la Junta al medio siglo de vida, la actual ejecutiva ha reconocido la labor y la implicación en la fiesta de los presidentes y falleras mayores desde 1975 de la Junta Local Fallera con la imposición de la insignia del 45 aniversario.

Juan Ramón Oliver Chirivella, primer Presidente de la Junta Local de Paiporta, en 1975, ha recibido una mención especial, en forma de placa conmemorativa, de manos del actual presidente por su dedicación e impulso de las Fallas de Paiporta. Además, Zamora también ha otorgado la “joia” a la Mare de Déu de los Desamparados como Fallera Mayor Perpetua de Paiporta.

Las nuevas Falleras Mayores de Paiporta y miembros de la Junta Local Fallera han estado muy bien acompañados en este acto por los representantes de las seis fallas de Paiporta, de las juntas locales de poblaciones vecinas, así como de diferentes autoridades municipales. El Grup de Dansa l’Espolí, que ha tenido la cortesía de realizar un baile en honor a las nuevas Falleras Mayores, ha amenizado la velada.


Información y fotografía: Ayuntamiento de Paiporta


#Paiporta #Falles20dfef #Falles2020 #JuntaLocalFalleraPaiporta

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now