Buscar
  • De festa en festa

La Crida de Cullera serà la primera de la història amb un mapping en directe

  • La ciutat es prepara per a donar el tret d'eixida a les Falles 2020 amb un dels actes més multitudinaris

La Crida de Cullera serà la primera de la història de les Falles que comptarà amb un mapping en directe. És una de les grans novetats que enguany presenta l'acte multitudinari que dóna el tret d'eixida a les festes del foc del 2020.


La companyia Arawake Theatre, premiada recentment amb el guardó Mapping Me! a la trajectòria audiovisual, serà l'encarregada d'escenificar mitjançant les noves tecnologies part de la producció audiovisual que es projectarà sobre la façana de la Casa Consistorial. Ho farà dins la seua vocació de buscar noves fórmules narratives i expressives. A més a més, la música que acompanyarà l'espectacle visual també serà en directe.


«És una aposta innovadora per a un acte consolidat que té una gran acceptació social i un alt component simbòlic i que, a més a més, llançarà un missatge amb valors sòlids que pretén remoure consciències», assenyala el regidor de Falles, Javier Cerveró.


La cita tindrà lloc a les 20.30 hores a la plaça d’Espanya i comptarà amb la presència de totes les falleres majors, falleres majors infantils, presidents, presidents infantils i representants de les quinze comissions de la ciutat.


Abans dels tradicionals parlaments de les falleres i autoritats, sobre la façana de la Casa Consistorial es projectarà un videomapping que omplirà de llums, colors i música la festa que dóna la benvinguda a les Falles.


En acabar l’acte, s’ha organitzat una festa als Jardins del Mercat amb l’orquestra Euforia, que serà l’encarregada de fer ballar a milers de fallers, veïns i forasters que disfruten de les festes del foc.


Cinc anys de Crida


Amb este, ja fa cinc anys que Cullera celebra esta festa multitudinària i consolida la Crida com l’acte que enceta la festa fallera.


La participació en la Crida de Cullera és molt festiva, ja que és un dels actes fallers que més públic i emocions concentren.


Informació i fotografía: Ajuntament de Cullera


#Actualitat #CridaCullera #Cullera #Falles2020 #Falles20dfef #FallesLaRibera

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now