Buscar
  • De festa en festa

La Crida enceta les Falles de 2020 de Carcaixent

  • L’acte de la Crida, que obri el calendari faller, podrà seguir-se en directe a través de les xarxes socials municipals


Este cap de setmana, Carcaixent donarà el tret d’eixida a les Falles de 2020 amb l’acte de la Crida. A partir de les 20:00 hores del dissabte, Susi Payà Fallera Major, i Elisabeth Villar, Fallera Major Infantil, junt amb l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, faran la seua crida a la festa des del balcó del Palau de la Marquesa i donaran, així, per iniciades les festes falleres. L’acte es podrà seguir per streaming a través de les xarxes socials municipals.


Després dels parlaments, el president de Junta Local Fallera donarà lectura de l’acta dels premis dels Ninots Indultats 2020, que es podran visitar fins al 15 de març en el Centre Comercial Ribera de Xúquer. A l’igual que l’any passat, l’Exposició del Ninot s’inaugurarà abans de l’acte de la Crida, a les 19:00 hores, en finalitzar les falleres majors, junta local fallera i altres càrrecs fallers es dirigiran en passacarrer fins l’Ajuntament.


El divendres 21 de febrer tindrà lloc a la Sala Rex Natura, la celebració de la 3ª Gal·la Fallera de la Comunitat Valenciana coorganitzada per la Junta Local Fallera de Carcaixent i la Delegació de Juntes Locals Falleres de Junta Central Fallera de València, que contarà amb l’assistència de la Fallera Major de Valencia, Consuelo Llobell. A la Gala està previst que acudisquen respresentants de les 32 juntes locals falleres de les tres províncies.


El diumenge 23, a les 12 del migdia es dispararà la carcassa que donarà inici al XXXIV Concurs de Paelles «Ricard» Falles 2020 al Parc Navarro Daràs, i cap a les 14:00 hores passaran els membres del jurat a fer la degustació de les paelles que entren en concurs. Després de dinar, es donaran a conèixer els premis del Concurs de Paelles 2020.


Els actes fallers continuaran el proper cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot, el dissabte 29 de març per la vesprada de vesprada. A partir de les 18:00 hores, els carrers de Carcaixent s'ompliran amb la imaginació i el color de les diferents comissions falleres que recorreran els carrers d’Apotecari Bodí, Sant Pere, Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d'Assís i Passeig, on es lliuraran els premis de la Cavalcada a partir de les 00:00 hores.


Ajuntament de Carcaixent


#Actualitat #Falles2020 #Falles20dfef #Carcaixent #FallesLaRibera

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now