Buscar
  • De festa en festa

La Falla Verge de Sales de Sueca gran triomfadora als Nel.los 2020

El Centre Cultural Bernat i Baldoví ha estat un any més escenari de l’entrega dels premis del concurs de Sainets. Amb un pati de butaques ple, aquest any la gala començà amb la representació de “T'he agafat Caputxeta" del grup infantil de teatre de la Falla Sucro, que junt a les falles Xúquer, Ronda del País Valencià i Verge de Sales, han sigut les comissions participants en la 1a Mostra de Teatre Infantil que ha organitzat la Junta Local Fallera de Sueca.


Aquestes quatre comissions van rebre el reconeixement per la seua participació en aquesta Mostra, que ha estat molt ben rebuda -tant per les comissions participants com per el públic en general-.


L’acte continuà amb una presentació en imatges dels treballs realitzats per les set comissions que han participat al concurs de sainets en el present exercici, i va estar presidit per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, el regidor de cultura Joan Carles Vázquez, el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, i les Falleres Majors de Sueca, Alicia Aguado i Helena Mompó.


Les mencions especials a actriu secundària van ser per a Edith Llop Roselló –de la Falla Avda. d’Espanya- i Inma Ortells Rodenes -de la Falla Verge de Sales-. I el Premi Juan Ortolà a millor actriu secundària va recaure en Ma Pilar Villegas Ríos –de la Falla El Perelló Tro i Flama-.


En la categoria masculina, les mencions especials a actor secundari van ser per a Xuso Vázquez Carlos –de la Falla Avda. d’Espanya - i Juanjo López –de la Falla El Portal-. El Premi Juan Ortolà a millor actor secundari fou per a Antonio Cebolla Tatay -de la Falla Verge de Sales-.


Seguidament es feren entrega del premi al millor director, corresponent les mencions especials a Andrés Espasa Muñoz –de la Falla Plaça Cervantes- i Jesús Vázquez Carlos –de la Falla Avda. d’Espanya-, i alçant-se amb el Premi Enrique Latorre al millor director Inma Ortells Rodenes –de la Falla Verge de Sales-.


Les mencions especials a actriu principal van ser per a Julia Martínez López –de la Falla El Perelló Tro i Flama- i Anna Rocher –de la Falla Plaça Cervantes-. I el Nel.lo a millor actriu principal fou per a Raquel Canet Sancho –de la Falla Avda. d'Espanya-.


En la categoria masculina, les mencions especials a actor principal van ser per a Juan Carlos Llopis Gómez –de la Falla Avda. d’Espanya- i Jorge Vayà –de la Falla El Portal-. El Nel.lo a millor actor principal va recaure en Javier Bonillo Martínez –de la Falla Verge de Sales-.


En la categoria de millor sainet la Falla El Perelló Tro i Flama conseguí el quart lloc amb “Carmela la pentinadora”, mentre que el premi Socarrat al tercer millor sainet fou per a la Falla El Portal amb “Als bous de Castelló”, i el Socarrat al segon millor sainet fou per a la Falla Avinguda d'Espanya amb l’obra “No hi ha marit fiel ”.


El Nel.lo al millor sainet va ser en aquesta XXXVIII edició per a “Coneixes a ta muller?” de la Falla Verge de Sales.


Junta Local Fallera de Sueca


#Cultura #Sainets #Falles2020 #Falles20dfef #Sueca

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now