Buscar
  • De festa en festa

La Mascletà de la Pirotècnia Crespo dispara una mascletà amb "molt de fum"

  • La mascletà de demà serà a càrrec de Pirotècnia Tomás, que estarà recolzada com cada any per centenars de veïns i veïnes de Benicarló

La pirotècnia d'Alzira Crespo, que va ser fundada en 1920 i que va debutar en la plaça de l’Ajuntament l'any 1989, ha protagonitzat hui una mascletà en la qual Vicente Rodríguez ha sigut l'encarregat d'un espectacle que ha generat “molt fum” al estar format per un total de cinc seccions de “mascletà terrestre”.


La pirotècnia de la Ribera Alta és famosa internacionalment per ostentar dos Rècord Guinness per la fabricació, muntatge i dispar de la traca més llarga del món. En 2015 a Alzira van aconseguir muntar 22.500 metres, superant el seu propi rècord de 1991 de 13.500 metres a Carcaixent. Per a la mascletà de hui, Vicente Rodríguez ha explicat que “a les 2 de la matinada hem començat a col·locar-ho tot, som molt previsors”.

Un total de deu ciutadans i ciutadanes, triades per sorteig, han presenciat des del balcó de l'Ajuntament la mascletà al costat de les Falleres Majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d'honor. En ell han estat també el president de les Corts, Enric Morera; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el club de rugbi valencià CAU; les Cases Regionals; ASPAYM (Associació Provincial de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats); i representants de les falles General Llorens, Plaza Mercat de Montolivet, Camí de Barcelona-Trav. Camí Montcada, Quart Extramurs-Velàzquez, Sèneca-Iecla, Mestre Aguilar-Maties Perelló i Ferran el Catòlic-Erudit Orellana. L’alcalde, Joan Ribó, acompanyat pels regidors de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han assistit a la mascletà en la zona de focs, juntament amb les persones amb mobilitat reduïda d’ASPAYM.


MASCLETÀ DE DEMÀ


Pirotècnia Tomás, natural de Benicarló i fundada en 1994, serà l'encarregada de la mascletà de demà, dimecres 11 de març. Un espectacle en el qual el color serà protagonista a través de diversos efectes, com els de fum, entre altres. Esta pirotècnia del Baix Maestrat és habitual en la plaça de l’Ajuntament des de 1996. Una de les curiositats és que tots els anys, en el dia del seu dispar, centenars de veïns i veïnes de Benicarló es desplacen fins a València per a acompanyar-los en la mascletà.


Un total de deu ciutadans i ciutadanes, triades per sorteig, seran al balcó de l'Ajuntament la mascletà al costat de les Falleres Majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d'honor. Així mateix, acudiran el subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro; i les falles d'Arquebisbe Olaechea-S. Marcel·lí, Carrera de Malilla-Eng. J. Benlloch, Félix Pizcueta- Ciril Amorós, València - Teodor Llorente, Plaça Rojas Clemente, Poeta Asins-Alegret Puçol, i Primat Reig-S. Vicent de Paül. Pel que fa a les Juntes Locals Falleres aniran les de Riba-roja del Túria, Massamagrell, Llíria i de Sollana.


Ajuntament de València


#Pirotècnia #Mascletà10 #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now