Buscar
  • De festa en festa

Més de 57.000 persones han visitat l'Exposició del Ninot durant el mes de febrer

  • Carlos Galiana ha recordat que la Nit del Ninot serà una oportunitat perfecta per disfrutar de la mostra este divendres en un horari que s’estendrà fins la mitjanit


Més de 57.000 persones han visitat l’Exposició del Ninot durant el mes de febrer. Així ho ha anunciat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, qui ha fet una crida a tota la ciutadania que encara no l’ha visitada i a totes les persones que s’acosten a València estes setmanes per a disfrutar de les Falles perquè “s’animen a anar al Museu de les Ciències i comproven in situ l’espectacularitat de les obres d’art que allà s’exposen pels artistes fallers”. A més, ha recordat que este divendres se celebrarà una nova edició de la Nit del Ninot.


Un total de 39.975 entrades s’han venut durant el mes de febrer, a les que cal sumar l’entrada de 17.927 persones més entre els grups i les comissions falleres que ja han visitat l’Exposició del Ninot. Estes dades aniran incrementant-se fins la cloenda de la mostra els dies de la plantà de les falles infantils i grans.


Abans, però, hi ha encara vora una setmana i mitja per poder “disfrutar dels ninots que vorem durant la setmana gran plantats per les comissions falleres als carrers i places de València i també, alhora, per participar i votar quins d’eixos ninots volem que se salven del foc”, ha explicat Galiana, qui també ha posat en valor la celebració de la Nit del Ninot este divendres, dia 6, en un horari ininterromput que s’estendrà fins les 24 hores.


D’altra banda, el regidor ha anunciat la reobertura del Museu Faller de València, que ha estat tancat en les darreres setmanes per poder fer front a les obres de climatització de l’edifici que compartix amb les instal·lacions de Junta Central Fallera.

Ajuntament de València


#ExpoNinot #Falles2020 #Falles20dfef

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now