Buscar
  • De festa en festa

Pi de la Memòria serà el Pi de Nadal 2019 dels alumnes del primer curs del cicle d´Artista Faller

Este migdia els i les alumnes del Primer Curs del Cicle d'Artista Faller i Constructor d'Escenografies dividits en quatre grups, han presentat les respectives propostes per al Pi de Nadal 2019.

"Cor de Nadal", "Pi de l'Orient", "Pi de la Memòria" i "Nadalmetria" han sigut els quatre projectes, d'entre els quals ha resultat triat "Pi de la Memòria", pel vot emés per l'alumnat, els professors del Cicle i en representació del Gremi d'Artistes Fallers Ximo Esteve i Ramón Espinosa.

"Pi de la Memòria" és tot un tribut als orígens de la mateixa celebració de la Festa del Pi (1967-1973), els materials i processos constructius de la falla (fusta, cartó, suro) i a la Ciutat de l'Artista Faller i el Gremi. El projecte ha sigut idea de l'equip format per Nerea Albelda, Ana Chicote, Ángel Esteban, Ferran García, Víctor López, Mireya Vicente i Amparo Valero.

Ara ja, a ells a elles s'incorporaran els seus companys i les seues companyes per començar la seua construcció i que estiga a punt per al divendres 20 de decembre, quan es plantarà i cremarà el Pi 2019, en la que serà la sisena edició de la Festa del Pi en esta etapa.

Els professors i les professores Vicent Almela, María Jesús Giménez, Manu Martín i Paco Pellicer així com Ximo Esteve i Ramón Espinosa han elogiat els quatre pojectes i sobretot el bon treball de preparació de les presentacions i defensa de les propostes per part de l'alumnat.Informació i fotografíes: Gremi d´Artistes Fallers


#GremiArtistesFallers #PideNadal2019 #Falles #ArtistesFallers

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now