Buscar
 • De festa en festa

Programa Falles d´Alberic 2020

La localitat d´Alberic (Ribera Alta) ha fut publica la seua programació fallera.


PROGRAMA FALLES D´ALBERIC 2020

Diumenge 23 de febrer

18.30 hores, en la Plaça de Joaquin Costa, començarà el Passacarrer conjunt de totes les comissions falleres d’Alberic, amb ‘brusó’ o polar de cada falla. El passacarrer el tancaran les representants infantil i majors de cada falla, la Fallera Major d’Alberic 2020 i la seua Cort d’Honor, i la Junta Local Fallera d’Alberic.En finalitzar el passacarrer i en la Plaça de la Constitució, Espectacle i ‘Crida Fallera’ per part de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils de totes les Falles d’Alberic, i de la Fallera Major d’Alberic.

Dissabte 29 de febrer

18.30 hores, Cavalcada de Disfresses de les Falles d’Alberic. Inici des de la confluència entre els carrers Ramón y Cajal, Vázquez Mella i Joaquin Costa. Des d’allí, per Ramón y Cajal, Glorieta fins a la confluència amb carrer José Mateu Alabau.

Ordre de desfilada: Falla Verge de l’Assumpció, Falla El Fall, Falla Lo Millor, Falla L’Amistat, Falla El Corral, Comissió Local Fallera i Junta Local Fallera d’Alberic.

Els premis i les bases de la cavalcada els podeu trobars als casals de les falles, i en l’enllaç web següent: http://www.alberic.es/va/event-mobile/cavalcada-falles-dalberic

Divendres 6 de març

18.00 hores en la Glorieta, Berenar infantil per als xiquets i xiquetes de les Falles d’Alberic.En finalitzar en berenar i també en la Glorieta, Espectacle infantil oferit per l’Ajuntament d’Alberic.

21.00 hores, des de la Plaça de la Constitució, eixiran les Albaes a les Falleres Majors i Falleres Majors de cada falla, i a la Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor. Les Albaes es realitzaran en el Casal de cada falla. Ordre: Falla El Corral, Comissió Local Fallera, Falla Verge de l’Assumpció, Falla Lo Millor, Falla El Fallo, Falla L’Amistat, Junta Local Fallera (en l’Antic Ajuntament).

Dissabte 7 de març

8.00 hores, Macrodespertà conjunta, organitzada per la Junta Local Fallera i per l’Ajuntament d’Alberic. Inscripcions per a participar tirant coets en cada casal.

12.00 hores, en el Bar Glorieta, Festa de la Cervesa.

A partir de les 20.30 hores, Concurs de Paelles de la Junta Local Fallera en el Recinte Firal. Preu: ‘arreglo’ per a Paella, arena, llenya i taula i cadires per a 10 persones a 30€. Inscripcions i més informació en els casals.

A partir de les 23.30 hores, actuació de l’orquestra Centauro, en el Recinte firal, patrocinada per l’Ajuntament d’Alberic.

Dissabte 14 de març

La Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor i JLF acompanyarà a les representants i els fallers de la Falla El Corral en el seu Casal durant el Sopar.

Diumenge 15 de març

A partir de les 18h, començarà la ‘Rodà’ a les falles del poble, des de la Plaça de la Constitució. Passacarrer on contarem amb les Falleres Majors, Falleres Majors infantils, Presidents i Presidents infantils de totes les comissions falleres d’Alberic, la Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor, els membres de la JLF, la Corporació municipal i la banda de la SUM Alberic. Ordre de visites: Falla El Corral, Comissió Local Fallera, Falla Verge de l’Assumpció, Falla Lo Millor, Falla El Fallo i Falla L’Amistat.

A la nit, la Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor i JLF  acompanyaran als representants i membres de la Falla El Fallo durant el seu sopar al Casal.

Dimarts 17 de març

A migdia, la Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor i JLF acompanyaran als representants i als membres de la Comissió Local Fallera en la inauguració del seu casal.

A partir de les 23.00 hores, la Junta Local Fallera d’Alberic participarà a l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a la ciutat de València, junt a la resta de Juntes Locals Falleres i just abans de passar la Fallera Major Infantil de València. La JLF d’Alberic estarà representada per la Fallera Major d’Alberic, pel president de JLF i per tres membres més de la JLF.

Dimecres 18 de març

A migdia, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i JLF acompanyaran als representants i als membres de la Falla L’Amistat en el seu dinar al casal.

A partir de les 18 hores, Ofrena a la Mare de Déu del Roser, patrona d’Alberic. L’ordre de desfilada serà el següent: Falla Verge de l’Assumpció, Falla El Fallo, Falla Lo Millor, Falla L’Amistat, Falla El Corral, Comissió Local Fallera i Junta Local Fallera d’Alberic. Inici: Glorieta. Itinerari: Glorieta, Cervantes, Pintor Calvet, Vázquez Mella, Ramón y Cajal, Antonio Lloret, Calderón de la Barca, Jesús Llorca, Poeta Badenes, Rafael Comenge a Plaça de la Constitució.

A la nit, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i JLF acompanyaran als representants i als membres de la Falla Verge de l’Assumpció en el sopar al seu casal.

Dijous 19 de març – Festivitat de Sant Josep

Felicitats a totes les persones que hui celebren el seu sant, així com a tots els pares.

12.00 hores, en la Parròquia de l’Esperit Sant, Missa en honor a Sant Josep, oferida per la JLF i per l’Ajuntament d’Alberic, i on assistirà la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort, les màximes representants de les comissions falleres, Junta Local Fallera, i totes aquelles persones que ens vulguen acompanyar.

14.00 hores, en l’Avinguda de la Ribera Alta, Mascletà oferida per l’Ajuntament d’Alberic.

Després de la Mascletà, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de JLF acompanyaran a les representants i membres de la Falla Lo Millor en el seu dinar del dia de Sant Josep.


A partir de les 19.30 hores, Cremà de les Falles.


Horari Cremà dels monuments fallers infantils:

 • 19.00h. Falla infantil Lo Millor

 • 19.30 h. Falla infantil de la Verge de l’Assumpció

 • 20.00 h. Falla infantil Comissió Local Fallera

 • 20.30 h. Falla infantil L’Amistat

 • 20.30 h. Falla infantil El Corral


Horari Cremà monument faller gran:

 • 20.30 h. Falla Verge de l’Assumpció

 • 21.00 h. Falla Lo Millor

 • 21.30 h. Falla L’Amistat

 • 22.00 h. Falla El Corral

 • 22.30 h. Falla El Fallo

 • 23.30 h. Comissió Local Fallera

Descarrga´t el llibret de les Falles d´Alberic 2020 ACÍ


NOTA: De festa en festa no és fa responsable dels canvis ocasionats per la JLF i l´Ajuntament d´Alberic.

Qualsevol canvi ho comunicarem en les xàrcies socials


#ProgramaFalles #Alberic #Falles2020 #Falles20dfef #FallesLaRibera

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

 • Facebook
 • Twitter
 • Gris Facebook Icono
 • Instagram
 • YouTube
 • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now