Buscar
  • De festa en festa

Revelada la indumentària de les falleres majors de València i les seues corts d'honor

  • L'Ateneu ha acollit l'exposició dels vestits i complements que lluiran les màximes representants de les falles aquest 2020

Ja coneixem com vestiran les falleres majors de València 2020, Consuelo Llobell i Carla García, així com les seues corts d'honor. Aquest dijous s'ha presentat la indumentària -quasi completada- de les màximes representants de la festa en un acte que ha tingut lloc en l'Ateneu. Un dels moments més esperats per tot el món faller i que, com a novetat, ha estat obert al públic durant tota la jornada del dijous.


Cal recordar que fa poc mes d'un mes ens sobresaltava la notícia que la signatura encarregada de confeccionar els vestits va presentar la seua renúncia. Pese al poc temps que han tingut per a preparar-lo tot les noves signatures, el resultat ha sigut de màxima qualitat. Aquest dijous vam poder veure els vestits, sabates, adreços, teles, mitjanes i panyolons. Però caldrà esperar a l'exaltació, el 25 i 26 de gener, per a conéixer els espolins de Consuelo i Carla.


Les teles de la cort han sigut realitzades per la signatura Entretelares i les de la infantil han sigut confeccionades per la Companyia de la Seda. Els vestits del segle XVIII de la cort major han sigut cosits per Marian Indumentaria al costat de 1.700 (gipons) mentre que els del segle XIX han sigut realitzats per Serrano i Navalón. La Joia ha sigut la responsable de donar forma als vestits de les infantils.


Les pintes han sigut confeccionades per Castillo Cinceladores per als vestits del segle XVIII de les infantils i Mes Q Pintes ha donat forma a les del vestit oficial. Margarita Vercher ha fet els cancans i sinagües per als vestits del segle XVIII i MavI—Mar ha fet els dels vestits del segle XIX. Filles de Carmen Esteve i Viana ha confeccionat els davantals i mocadors, , Art Antic els adreços, Elvira Bello i Cristina Peris les mitjes, Realce la posticería, Criselen les sabates, Santos Tèxtil les puntes i Vicente Ballester les joies.#FalleresMajors2020 #València #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now