Buscar
  • De festa en festa

Safir i Martina presideixen l'acte del Dia del Faller amb la presència de la FMVSafir Malonda i Martina Gimeno, falleres majors de Dénia 2020, van presidir dimarts a la nit l'acte d'intercanvi de bastons dels càrrecs dels districtes fallers amb què va finalitzar el Dia del Faller de les festes majors de Dénia.


Per a una ocasió tan especial, en què es reuneixen els càrrecs de les falles 2019 i 2020, Dénia va comptar amb la presència de la fallera major de València, Marina Civera, i la seua cort d'honor, que van participar en la recepció que es va realitzar a l'Ajuntament i en la cercavila prèvia a l'acte, que es va celebrar al carrer de la Via.


La fallera de Baix la Mar, Gema Baeza Ibáñez, va ser l'encarregada de conduir aquest tradicional acte en què es dóna el relleu en els càrrecs fallers de la ciutat. Abans de l'acte protocol·lari, els assistents van poder gaudir de l'actuació del grup Folkifesta.


Completa jornada d'activitats


La jornada va començar amb les tradicionals cucanyes a primera hora del matí, quan fallers i falleres van recórrer els districtes deniers per disputar les divertides cucanyes. A continuació la cita es va traslladar al carrer Marqués de Campo, on es va celebrar el concurs de paelles patrocinat un any més per l'empresa Belseher. En aquesta ocasió el jurat va estar format exclusivament per dones: Pepita Bolufer (Platja Bona - Aponent); Maruja Mata (Bona Platja); Tona Bort (Catona platja); Vanessa Monfort (Arrels Dénia - Arrels Gata de Gorgos); Pepa Cardona (Directora Turisme Dénia); Cristina Baxauli (Agua de Mar - Celler Benjamin); i Marta Bayon (Terra de Sabor).


Després de la deliberació, el primer premi va ser per a la falla Diana; el segon, per a la falla Centro, i el tercer premi per a la falla Oeste. Tots ells van arreplegar els seus trofeus, de mans dels representants de Belseher, en l'acte celebrat al carrer de la Via.


Informació i Fotografíes: Junta Local Fallera Dénia


#DiaFaller #Dénia #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now