Buscar
  • De festa en festa

Sandra Ordiñaga i Aitana Gonzaléz ja reinen en el Camp de MorvedreIntens i emocionant cap de setmana viscut en les falles del Camp de Morvedre, amb la proclamació i exaltació d'Aitana González Ruiz i Sandra Ordiñaga Montalt i les seues corts d'honor.


El dissabte 14 de setembre Aitana i Sandra van ser exaltades com a Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt per a l'exercici 2019-2020. L'acte, que va tindre lloc en l'incomparable marc que ens brinda el Teatre Romà de Sagunt, es va desenvolupar amb total normalitat malgrat l'amenaça de pluja però que finalment va permetre la celebració d'un dels actes més importants del calendari faller.


L'acte, presentat per la Secretària General, Nathalie Martín i la Sotssecretària, Patricia Burgos, es va iniciar amb la pujada a l'escenari dels estendards de les 30 comissions que conformen Federació Junta Fallera de Sagunt, seguits de la bandera de la Associazione Targa Cecina, entitat germanada amb Federació, així com les banderes de Federació, Sagunt i la Senyera Valenciana.


Sens dubte, l'entrada de les noves falleres majors, Sandra i Aitana, al Teatre Romà va ser el moment culminant de l'acte, amb un auditori completament en peus en rebre a les màximes representants falleres de la comarca.


Aitana González Ruiz, de la falla Eduardo Merello, va pujar a l'escenari acompanyada pel Vicepresident General de Federació Junta Fallera de Sagunt, Paco Giménez Rodríguez i l'alcalde Gilet, Salvador Costa Escrivà, que va ser l'encarregat d'imposar-li la banda que l'acredita com a Fallera Major Infantil de FJFS.


A continuació, va ser Aitana l'encarregada de posar-los les bandes a les 6 xiquetes que formen la seua cort: Iciar Parra Domingo, Miriam Sierra Asensi, Noa Mateo Molina, Yaiza Camacho Baeza, Erika Costa Bellver i Nerea Pérez García.


Va arribar llavors el moment de Sandra Ordiñaga Montalt, pertanyent a la comissió de la Falla Plaza Mare Nostrum, que va pujar a l'escenari acompanyada pel President Executiu de Federació Junta Fallera de Sagunt, Jaime Gil Arastelly l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno Lerga, que va ser l'encarregat de posar-li la banda com a Fallera Major de Federació Junta Fallera de Sagunt.


Sandra va imposar a continuació les bandes a la seua cort d'honor, formada per: Rossana Casado Paul, Mª Jesús Iserte Sánchez, Ángela Sánchez Vidal, Begoña Martínez Marín, Laura Campoy Ordiñaga i Patricia Folgat Ortizá.


Després de l'ofrena floral de les diverses associacions i entitats, va arribar el torn del mantenidor de l'acte, David Indiano de Rosa, que després de fer un recorregut per la seua trajectòria fallera, en la qual s'inclou la seua presidència en FJFS, va dedicar unes emocionades paraules a Sandra i Aitana, elogiant les seues virtuts com a falleres i a partir d'ara, com a màximes representants de la festa fallera a la comarca.


A continuació, van retre homenatge a Sandra i Aitana diferents entitats, associacions, juntes falleres i les comissions de Federació Junta Fallera de Sagunt. D'igual manera, ho van fer també el Alfiere i la Padrina de Targa Cecina, Domenico Giampà i Rebecca Diodato; les Falleres Majors de FJFS en 2018-2019, Inés Miret i Paula Marrón;Na Violant d’Hongria dels Cavallers de la Conquesta de Castelló 2019, Andrea Sánchez Verchili i la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal Bernal.


Una vegada més, el Teatre Romà de Sagunt es va omplir al complet de fallers i públic, però també va comptar amb una àmplia presència institucional, entre altres, Toni Gaspar, Alcalde de Faura i President de la Diputació de València, Asun Moll, regidor de Festes i Cultura Popular de l'Ajuntament de Sagunt, regidors de diversos grups polítics, representants de la policia local, nacional, associacions culturals i col·laboradors de Federació.


Per a finalitzar l'acte i abans del Vi d'Honor celebrat en el mercat de Sagunt, el tenor David Montolio, va ser l'encarregat d'interpretar, un any més, els himnes de Sagunt i València amb els quals es va tancar l'emotiu acte.


Prèviament, el dia anterior, divendres 13 de setembre, es va celebrar l'acte de proclamació de Sandra i Aitana com a noves Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, així com de les seues respectives Corts d'Honor.


En aquest acte, celebrat en el saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt i que va comptar amb una àmplia presència del món faller morvedrí, així com representants institucionals, es van llegir les actes que acrediten el nomenament de Sandra, Aitana i les seues corts. A continuació, l'Alcalde de Sagunt, Darío Moreno, els va fer lliurament d'uns pergamins commemoratius, així com d'un regal de part del consistori, unes pintes amb l'escut de la ciutat. Com a tancament de l'acte, tant l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, com el president de Federació Junta Fallera de Sagunt, Jaime Gil, van dirigir unes paraules a les acabades de proclamar Falleres Majors, Sandra i Aitana.Informació i fotografíes: Federació Junta Fallera de Sagunt


*en la notícia en castella hi han més fotografíes*


Sandra Ordiñaga y Aitana González ya reinan en el Camp de Morvedre como máximas representantes de las fallas

Intenso y emocionante fin de semana vivido en las fallas del Camp de Morvedre, con la proclamación y exaltación de Aitana González Ruiz y Sandra OrdiñagaMontalt y sus cortes de honor.


El sábado 14 de septiembre Aitana y Sandra fueron exaltadas como Falleras Mayores de Federación Junta Fallera de Sagunto para el ejercicio 2019-2020. El acto, que tuvo lugar en el incomparable marco que nos brinda el Teatro Romano de Sagunto, se desarrolló con total normalidad a pesar de la amenaza de lluvia pero quefinalmente permitió la celebración de uno de los actos más importantes del calendario fallero.


El acto, presentado por la Secretaria General, Nathalie Martín y la Vicesecretaria, Patricia Burgos, se inició con la subida al escenario de los estandartes de las 30 comisiones que conforman Federación Junta Fallera de Sagunto, seguidos de la bandera de la AssociazioneTarga Cecina, entidad hermanada con Federación, así como las banderas de Federación, Sagunto y la Señera Valenciana.


Sin duda, la entrada de las nuevas falleras mayores, Sandra y Aitana, al Teatro Romano fue el momento culminante del acto, con un auditorio completamente en pie al recibir a las máximas representantes falleras de la comarca.


Aitana González Ruiz, de la falla Eduardo Merello, subió al escenario acompañada por el Vicepresidente General de Federación Junta Fallera de Sagunto, Paco Giménez Rodríguez y el alcalde Gilet, Salvador Costa Escrivà, que fue el encargado de imponerle la banda que la acredita como Fallera Mayor Infantil de FJFS.


A continuación, va ser Aitana la encargada de ponerles las bandas a las 6 niñas que forman su corte: Iciar Parra Domingo, Miriam Sierra Asensi, Noa Mateo Molina, Yaiza Camacho Baeza, Erika Costa Bellver y Nerea Pérez García.


Llegó entonces el momento de Sandra Ordiñaga Montalt, perteneciente a la comisión de la Falla Plaza Mare Nostrum, que subió al escenario acompañada por el Presidente Ejecutivo de Federación Junta Fallera de Sagunto, Jaime Gil Arastelly el alcalde de Sagunto, Darío Moreno Lerga, que va ser el encargado de ponerle la banda como Fallera Mayor de Federación Junta Fallera de Sagunto.

Sandra impuso a continuación las bandas a su corte de honor, formada por: Rossana Casado Paul, Mª Jesús Iserte Sánchez, Ángela Sánchez Vidal, Begoña Martínez Marín, Laura Campoy Ordiñaga y Patricia Holgado Ortizá.


Tras la ofrenda floral de las diversas asociaciones y entidades, llegó el turno del mantenedor del acto, David Indiano de Rosa, que tras hacer un recorrido por su trayectoria fallera, en la que se incluye su presidencia en FJFS, dedicó unas emocionadas palabras a Sandra y Aitana, elogiando sus virtudes como falleras y a partir de ahora, como máximas representantes de la fiesta fallera en la comarca.


A continuación, rindieron homenaje a Sandra y Aitana diferentes entidades, asociaciones, juntas falleras y las comisiones de Federación Junta Fallera de Sagunto. De igual modo, lo hicieron también el Alfiere y la Madrina de Targa Cecina, Domenico Giampà y Rebecca Diodato; las Falleras Mayores de FJFS en 2018-2019, Inés Miret y Paula Marrón;Na Violant d’Hongria de los Cavallers de la Conquesta de Castellón 2019, Andrea Sánchez Verchili y la Fallera Mayor Infantil de Valencia 2019, Sara Larrazábal Bernal.


Una vez más, el Teatro Romano de Sagunto se llenó al completo de falleros y público, pero también contó con una amplia presencia institucional, entre otros, Toni Gaspar, Alcalde de Faura y Presidente de la Diputación de Valencia, AsunMoll, concejal de Fiestas y Cultura Popular del Ayuntamiento de Sagunto, concejales de diversos grupos políticos, representantes de la policía local, nacional, asociaciones culturales y colaboradores de Federación.


Para finalizar el acto y antes del Vino de Honor celebrado en el mercado de Sagunto, el tenor David Montolio, fue el encargado de interpretar, un año más, los himnos de Sagunto y Valencia con los que se cerró el emotivo acto.


Previamente, el día anterior, viernes 13 de septiembre, se celebró el acto de proclamación de Sandra y Aitana como nuevas Falleras Mayores de Federación Junta Fallera de Sagunto, así como de sus respectivas Cortes de Honor.


En este acto, celebrado en el salón de plenos del Ayuntamiento de Sagunto y que contó con una amplia presencia del mundo fallero morvedrí, así como representantes institucionales, se leyeron las actas que acreditan el nombramiento de Sandra, Aitana y sus cortes. A continuación, el Alcalde de Sagunto, Darío Moreno, les hizo entrega de unos pergaminos conmemorativos, así como de un regalo de parte del consistorio, unas peinetas con el escudo de la ciudad. Como cierre del acto, tanto el alcalde de Sagunto, Darío Moreno, como el presidente de Federación Junta Fallera de Sagunto, Jaime Gil, dirigieron unas palabras a las recién proclamadas Falleras Mayores, Sandra y Aitana.


Fotografíes: Federació Junta Fallera Sagunt


#Falles2020 #ExaltacióFFMMFJFS #Sagunt #CampdeMorvedre #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now