Buscar
  • De festa en festa

Sueca ja esta en Falles

  • “Ja estem en falles” la Crida de Alicia i Helena


La plaça de l’Ajuntament ha sigut, un any més, el lloc de concentració de centenars de falleres i fallers per a viure una de les cites més representatives de la festa fallera: la Crida.


Com ja va sent costum, els màxims representants de les setze comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, junt als membres de la Junta Local Fallera i les Corts d’Honor, recolliren les Falleres Majors de Sueca en els seus domicilis i arribaren en passacarrer fins el consistori.


Dimas Vázquez, president nat de la Junta Local Fallera, i Gema Navarro, regidora de festes, van rebre a les portes de la casa consistorial, Alicia i Helena. Ja al balcó del consistori municipal l’acte començà amb unes breus paraules del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, seguit del parlament de l’alcalde de Sueca, qui va fer entrega de les claus de la ciutat a les màximes representants de les festes falleres.


Helena, es va dirigir als més menuts, ja que “som el present però també som el futur de la festa fallera”, i nomenà tots els qui comparteixen amb ella el seu somni, mentre que Alicia, remarcà el treball que no es veu de la festa fallera, els costums i tradicions que ens deixaren els nostres avantpassats i parlà “de lluitar per unes festes integradores i lliures de desigualtats. Seguim fent molt més que falla, perquè nosaltres hem demostrat que podem fer tot el que ens proposem”.


L'acte va finalitzar amb una mascletà i les tradicionals fotos a l’escala del consistori de la família fallera 2020.

NOTA: Este portal va estar present en la Crida, en uns dies estará penjat el reportatge en el nostre canal de Youtube


Informació i fotografíes: Junta Local Fallera Sueca


#Crida2020 #FallesLaRibera #JLFSueca #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now