Buscar
  • De festa en festa

Suspeses les festes de Sant Pasqual de Vila-real

  • La decisió ha sigut aprovada per unanimitat en el Consell Rector de Festes

El Consell Rector de Festes ha aprovat per unanimitat la proposta del regidor delegat de Festes, Diego A. Vila, per a la suspensió de les celebracions patronals de Sant Pasqual, previstes del 15 al 24 de maig, atesa la situació d'emergència sanitària per la pandèmia de COVID-19. L'òrgan, format per representants dels grups municipals i de la Junta de Festes, s'ha reunit de manera telemàtica, sota la presidència de l'edil de Festes. La decisió, adoptada per unanimitat, s'elevarà també al ple municipal per a la seua ratificació, tal com ha apuntat el regidor.


Vila ha agraït tant a la Junta de Festes i la Comissió de Penyes com als grups polítics la seua “comprensió i col·laboració” a l'hora d'adoptar aquesta decisió amb el consens de totes les parts i ha destacat que “en aquest moment la prioritat ha de ser superar aquesta crisi sanitària i ajudar a les famílies i l'economia per a, entre tots, tirar avant”.


Segons ha apuntat el regidor de Festes, el transcurs de la reunió s'ha acordat valorar en les pròximes setmanes la possibilitat de traslladar a una altra data el festiu del dilluns 18 de maig, que s'havia decretat en caure el 17 de maig, dia del patró Sant Pasqual, en diumenge. També s'ha plantejat la possibilitat que alguns actes de les festes de maig que no se celebraran es puguen traslladar als festejos de setembre, com la cavalcada de festes o l'homenatge a la reina i dames de fa 25 i 50 anys, encara que l'edil de Festes ha remarcat que totes aquestes propostes encara s'han d'estudiar.


Vila ha conclòs assenyalant que “confiem que el mes de setembre puguem ja retrobar-nos amb les nostres tradicions i celebrar les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia, encara que tot dependrà de l'evolució de la pandèmia i sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i de les administracions competents”.


Ajuntament de Vila-real


#Festes #Vilareal #Covid19 #SantPasqual

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now