Buscar
  • De festa en festa

Teresa Zurano, de la Falla El Palau, preseleccionada com a candidata a FMIV


Les xiquetes preseleccionades en la nit d´ahir
  • La xiqueta és la primera Fallera Major preseleccionada de la història de la comissió

Teresa Zurano Cívico, Fallera Major Infantil del 2019 de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau”, ha sigut preseleccionada com a candidata a Fallera Major Infantil de València de les Falles del 2020.


D’aquesta manera, la xiqueta fa història a la Falla El Palau, ja que és la primera Fallera Major que ha sigut preseleccionada en els 14 anys d'història de la comissió.

Teresa Zurano es va mostrar molt emocionada durant tota la nit, especialment en el moment en el qual es va fer públic el veredicte del jurat. En declaracions als mitjans de comunicació després de l’acte de preseleccions, va expressar el seu agraïment a la seua família, amics i a la comissió, que la va acompanyar. A més, durant la celebració posterior al casal, la comissió va regalar-li un pastís commemoratiu especial per a l’ocasió.


“En nits com aquesta et venen a la ment anys de treball i esforç. Una Comissió amb un mèrit enorme per la seua tenacitat i lluita. Teresa és digne exemple d'aquest lliurament i contribució al món faller, fent gran la nostra festa”, va expressar la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo. “Nits com aquesta t'espenten i t'omplin de noves il·lusions”, va afegir.


La presidenta es va mostrar “sempre agraïda” a la Família Zurano Cívico “per la seua enteresa i elegància en tot moment del seu regnat”. “Teresa, tots amb tu. I ara, a la Fonteta!”.


Igualment, la Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” vol donar l’enhorabona a la resta de candidates preseleccionades del sector: Carolina Navarro, de la Falla Exposició-Misser Mascó; María Martínez Morell, de la Falla Vicent Sancho Tello-Xile; Andrea Martínez Aroca, de la Falla Primat Reig- Vinaròs; Amparo Navarro Álvarez, de la Falla Vicent Sancho Tello-Xile; i Mª José Zaragozà Belenguer, de la Falla Poetes Anònims-El Real de Gandia. Al mateix temps, vol expressar el seu agraïment al sector Pla del Reial-Benimaclet.


El pròxim dilluns comencen els actes i preparatius per a les candidates preseleccionades amb les entrevistes amb els mitjans a la seu de Junta Central Fallera. A més, a finals del mes de juliol les candidates participaran a la tradicional Batalla del flors, l’acte que posa fi a la Gran Fira de València, i la nit anterior estan convidades a la Nit de la punxà.


La Falla Antiga Senda Senent-Alameda va ser, un any més, protagonista principal de l’acte de preseleccions del sector Pla del Reia-Benimaclet, celebrat el divendres 12 de juliol. Durant tota la vesprada, el casal de la comissió va acollir les entrevistes del jurat a les candidates.Teresa Zurano, de la Falla El Palau, preseleccionada como candidata a Fallera Mayor Infantil de València de 2020

  • Es la primera Fallera Mayor preseleccionada de la historia de la comisión

Teresa Zurano Cívico, Fallera Mayor Infantil del 2019 de la Falla Antigua Senda Senent-Alameda “El Palau”, ha sido preseleccionada como candidata a Fallera Mayor Infantil de Valencia de las Fallas del 2020.


De este modo, la niña hace historia a la Falla El Palau, puesto que es la primera Fallera Mayor que ha sido preseleccionada en los 14 años de historia de la comisión.


Teresa Zurano se ha mostrado muy emocionada durante toda la noche, especialmente en el momento en que se hizo público el veredicto del jurado. En declaraciones a los medios de comunicación después del acto de preselecciones, expresó su agradecimiento a su familia, amigos y a la comisión, que la acompañó. Además, durante la celebración posterior al casal, la comisión le regaló un pastel conmemorativo especial para la ocasión.


“En noches como esta te vienen a la mente años de trabajo y esfuerzo. Una Comisión con un mérito enorme por su tesón y lucha. Teresa es digno ejemplo de esta entrega y contribución al mundo fallero, haciendo grande nuestra fiesta”, ha expresado la presidenta de la comisión, Begoña Gómez-Cencillo. “Noches como esta te empujan y te llenan de nuevas ilusiones”, ha añadido.


La presidenta se ha mostrado “siempre agradecida” a la Familia Zurano Cívico “por su entereza y elegancia en todo momento de su reinado”. “Teresa, todos contigo. Y ahora, a la Fonteta!”.


Igualmente, la Falla Antigua Senda Senent-Alameda “El Palau” quiere dar la enhorabuena al resto de candidatas preseleccionadas del sector: Carolina Navarro, de la Falla Exposición-Micer Mascó; María Martínez Morell, de la Falla

Vicent Sancho Tello-Chile; Andrea Martínez Aroca, de la Falla Primate Reig- Vinaròs; Amparo Navarro Álvarez, de la Falla Vicent Sancho Tello-Chile; y Mª José Zaragozá Belenguer, de la Falla Poetas Anónimos-Real de Gandía. Al mismo tiempo, quiere expresar su agradecimiento al sector Pla del Real- Benimaclet.


El próximo lunes comienzan los actos y preparativos para las candidatas preseleccionadas con las entrevistas con los medios en la sede de Junta Central Fallera. Además, a finales del mes de julio las candidatas participarán a la tradicional Batalla de flores, el acto que pone fin a la Gran Fira de València, y la noche anterior están invitadas a la Nit de la punxà.


La Falla Antigua Senda Senent-Alameda fue, un año más, protagonista principal del acto de preselecciones del sector Pla del Reía-Benimaclet, celebrado el viernes 12 de julio. Durante toda la tarde, el casal de la comisión acogió las entrevistas del jurado a las candidatas.


Informació i fotografíes: La Comissió


#Preseleccions20 #FallaElPalau #Falles2020 #Falles20dfef

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest - Círculo Negro
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now