Buscar
  • De festa en festa

València suspén la celebració de la Nit de Sant Joan per raons de seguretat de les persones

  • El vicealcalde, Sergi Campillo, ha explicat que seria «poc explicable permetre una celebració que podria convertir-se en massiva»

La Comissió de Seguiment de la COVID-19 ha decidit este matí suspendre la celebració de la Nit de Sant Joan, per raons de seguretat, per a evitar les aglomeracions de persones que puguen suposar un perjudici per a la salut pública i per al control de la pandèmia. El vicealcalde, Sergi Campillo, ha explicat, al final de la reunió de la Comissió, que s'ha optat «per l'opció més prudent, en la mateixa línia de suspensió d'altres festes d'enguany, com les Falles o la Fira de València».


«Hem decidit que enguany, atés que s'han suspés les Falles i les festes també en altres llocs, com de fet les Fogueres de Sant Joan a Alacant, el més prudents és suspendre i no celebrar la Nit de Sant Joan a València», ha anunciat Campillo. El vicealcalde ha explicat que la Policia Local ja està elaborant un dispositiu especial, tal com ha explicat el regidor Aarón Cano davant la Comissió, amb l'objectiu de controlar la presència de la ciutadania a les platges en eixa jornada i afavorir els comportaments de distància social i seguretat.


Campillo ha recordat que en els anys precedents, l'Ajuntament suspenia, de manera temporal, la prohibició d'encendre fogueres a les platges del Nord (en les del Sud la prohibició no s'alça, ja que es tracta d'un entorn natural protegit). No obstant això, ha matisat el regidor, atés que enguany la festa queda suspesa, per a eixa jornada regiran totes les normes d'una jornada normal i, òbviament, tampoc es repartirà llenya. «A criteri del govern local, seria poc explicable permetre una celebració que podria convertir-se en massiva, com és la Nit de Sant Joan, i no hi ha més que recordar les imatges d'anys anteriors que tots tenim en la retina», ha explicat el vicealcalde. A més, ha afegit Campillo, «cal tindre en compte que fa molt poques setmanes que hem decidit suspendre la festa de Falles que s'havien traslladat, precisament, al mes de juliol».


Ajuntament de València


#Actualitat #NitdeSantJoan #València #Covid19

0 vistas

© 2012 - 2020 De festa en festa 2.0

Tots els drets reservats. No ens fem responsables de les noticies publicades per els nostres col.laboradors

  • Facebook
  • Twitter
  • Gris Facebook Icono
  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now